2777
2789
عنوان

خدا یا منو بکش

228 بازدید | 19 پست

تو پذیرایی که همش دارن یا حرف میزنن یا دعوا می کنن 

درس نمونی بازدهی آت بیشتره 

میری تو اتاق درو قفل می کنی ۳۰ ثانیه یه بار در میزنن اینو می خوان اونو می خوان 

دیوونه میشی 

پانسیون مطالعاتی می خواهی بری میگن پول نداریم 

یه امامزاده نزدیک خونمونه خیلی ساکته رفتم اونجا گفتم تا ۹ درس بخونم بعد بیام خونه تا ۱۰ شام بخورم بعد بخوابم 

الان بابام زنگ زده با دعوا پاشو بیا خونه 

اصلا من می خوام ترک تحصیل کنم 

به جهنم که ۱۲ سال شاگرد اول مدرسمون بودم 

به جهنم که ۱۲ سال درس خونم عین خر

به درک که هدفم دندون پزشکی بود 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کتابخونه نمیتونی بری؟

یا نمیتونی منطقی بشینی با بابات حرف بزنی ببریش همون امامزاده رو نشونش بدی بگی میخوای همونجا درس بخونی؟

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
بهانه نیار... از حرفات اینجور برداشت کردم ک خودت داری اوضاع رو واسه خودت سخت میکنی  کجایی هست ...

بدبختی مادربزرگم ندارم 

خب شما بگو من چی کار کنم 

من همون می کنم 

به خدا دیدم امامزاده ساکته این قدر خوش حال شدم 

۲۴ ساعتها بازه 

واقعا نمی فهمم چرا گیر میدن

به حرف بابات گوش نده، بشین باهاشون حرف بزن و بگو هدفت خوب کنکور دادنه، نگو دندون پزشکی. آینده خودت رو تباه نکن . شهرتون کتابخونه نداره؟ برو عضو شو اگه داره. تو امامزاده هم که رفت و آمد زیاده و حواست پرت میشه. کتابخونه بهتره. باورت میشه من جز زمستونا میرفتم بالای پشت بوم خونمون کنار کولر درس میخوندم؟ وقتی افتاب بود تو سایه کولر مینشستم. تو پاییز پشتم به آفتاب بود و تا بارون هم نبود لباس گرم می پوشیدم . 

بدبختی مادربزرگم ندارم  خب شما بگو من چی کار کنم  من همون می کنم  به خدا دیدم امام ...

خب ترسم داره ی دختر تنها پاشی بری امامزاده هیچ اتفاقیم نیفته واست حرف در میارن متاسفانه....

چند نفرین خونتون؟ بچه چندمی؟ 

خب ترسم داره ی دختر تنها پاشی بری امامزاده هیچ اتفاقیم نیفته واست حرف در میارن متاسفانه.... چند نفر ...

وا عزیزم امامزاده چه حرفی در میارن چه ترسی داره 

کلی خادم فقط داره اونجا 

امامزاده شاه سید علی رو میگم 

قیمم