2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

99 بازدید | 8 پست

دوستان من خواهرم یازدهم تجربیه و هرکاریش میکنیم با وجودی که درسش خوبه ولی اصلا انگیزه نداره و واسه کنکورم نمیخونه فقط در حد مدرسه میخونه و ماهم کلی شهریه و هزینه ی کتاب تست دادیم براش ولی بیفایده بوده و میخواد ترک تحصیل کنه و خودخوان برای کنکور انسانی بخونه اصلا ممکنه ؟ کسی در این زمینه تجربه داره؟ به نظرتون ببریمش پیش روانشناس اوکی میشه یا این تصمیمش درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا تصمیمش بخاطر اینه که حجم درسا زیاده 👀 یجورایی کم آورده 

من خودم روزی هزار بار تصمیم ب ترک تحصیل میگیرم😂

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
میگه دلم نمیخواد درس بخونم و همش گریه میکنه واقعا نمیدونم چیکارش کنم

بخاطر فشاری که از طرف مدرسه هست طبیعه باهاش صحبت کنید 

یکیم دیر واسه تغییر رشته کارهایی کنید که جذب درس بشه 

به چه کاری علاقه داره؟ 

به پشت سر نگاه نکنی کنم که برنگردم از مسیر تو
بخاطر فشاری که از طرف مدرسه هست طبیعه باهاش صحبت کنید  یکیم دیر واسه تغییر رشته کارهایی کنید ک ...

کلا میگه میخوام مدرسرو ول کنم کنم کتابای انسانیو بگیرم به جای پول شهریه برم کلاس یه سال فشرده بخونم کنکور بدم کلیییی هم صحبت کردیم باهاش. راستش نمیدونم کلا دپرسه و سرش تو گوشیه