2777
2789
عنوان

قرص فلوکسیتین

1228 بازدید | 24 پست

بچه ها من شش ماهه مصرف میکنم خیلی راضی بودم خداروشکر اما دوره اش شش ماهه هست باید کم کم قطع بکنم اما دو روز که نمیخورم دوباره حالم بد میشه کسی هست مداوم بخوره بدون در نظر گرفتن دوره شش ماه میخام بدونم اگه ادامه بدم چه عوارضی داره؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید کنارش پیش روانشناس میرفتی . وابستگی داروی صرف با قطعشم از بین میره

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

فلوکستین عوارضش خیلی کمه 

اشکال نداره بخوری

بعدم ببین پاییز زمستون نباید قرص ضد افسردگی قطع کرد چون فصلش مستعد افسردگیه

بزاربهار قطع کن

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
باید کنارش پیش روانشناس میرفتی . وابستگی داروی صرف با قطعشم از بین میره

یکی دوبار رفتم روانشناس زیاد راضی نبودم . شهر خودمون نداره راهم دوره سخته با بچه