2777
2789
عنوان

عروسمون

331 بازدید | 22 پست

میاد خونه ما تو سفره انداختن کمک نمیکنه.غذاشو که میخوره بشقاب خودشو برمیداره میزاره تو سینک و میره یه گوشه میشینه با گوشیش بازی میکنه سفره هم وسط و ظرفا رو خودمون میشوریم و کلا تو هیچی کمک نمیکنه.

شما خونه مادرشوهرتون اینطوری هستید؟ عروسای خودتون چطورین؟

راستی چهره خوبی نداره و از نظر دارایی متوسط به پایینن

فقط تنها افتخارش به اینه کع مدرک دکترا داره.دکترای شیمی.البته معلم دبیرستان شده

من میدونم این چیزا افاده و افتخار خاصی نداره

اها یه چیز دیگه اینکه هرکی از در بیاد تو .مهمون باشه خونه ما.به پای اون شخص بلند نمیشه خوش امد بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شعورش همینه به سواد نی که 

من که هر جا برم تا حدی که لازمه کمک میکنم 

رستوران نی که خونه ی میزبان ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من باشم صداش میکنم میگم فلانی میای کمک ظرف بشوریم یا سفره بندازیم 

مگه نوکر باباشین که بزارین جلوش خانوم کوفت بفرمایند 

چه اعصابی دارین شما 

قشنگ بگیریدش به کار حالش جا بیاد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بی فرهنگی و بی ادبی خودشو ب نمایش میذاره

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

من همیشه میرم ظرفا رو میشورم تو کشیدن غذا کمک میکنم و... تازه مادرشوهرم تیکه هم میندازه من دیگه نمیرم کار کنم.

عروسمونم در حد غذا کشیدن و ظرف شستن کمک میکنه ماهم همیشه ازش تشکر میکنیم.

شما میرید خونه داداشتون ظرف میشورید؟

تیکر دفاعمه😊

گلم دیگه نباید از کسی توقع داشته باشی

منم میرم خونه مادر نامزدم  اگه خواهرای نامزدم باشن  کمک من در همین حده 

ولی اگ فقط پدر و مادر نامزدم باشن  بیشتر کمک میکنم !!

ما از زن داداشمم توقع نداریم ،، اصلا دلم نمیخواد بیاد خونمون ک کمک کنه !! البته زن داداش ندارم داداشم‌مجرده😆😶 

من خونه مادرشوهرم فقط در حد کمک سفره کار میکنم اصلا نمیذارن کار کنم  من حتی نمی دونم لیوانشون ...

خب ما شرایطمون فرق داره

من بیمار خاصم

مامانمم بقول دکترش با معجزه راه میره

من از وقتی پدرشوهرم فوت شده برا شام و ناهار نرفتم 

13ساله ک فوت شدن

پدرشوهرم ک زنده بود خیلی دعوت میکرد بریم خونشون

مادرشوهرم اهمیت نمیده منم نمیرم 

یه وقتایی عصرا میریم همسرم پامیشه چای درست میکنه ظرفاش میشوره منم اگ کاری ازدستم بربیاد انجام میدم 

عروسمونم همینجوریه 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
خب ما شرایطمون فرق داره من بیمار خاصم مامانمم بقول دکترش با معجزه راه میره

خدا سلامتی بده 

برا منم سنشون بالاست 

منم اصلا دوست ندارم که نمیذارن هیچ کاری کنم انگاری من غریبه ام یا سر بریده تو آشپزخونه دارن