2777
2789
عنوان

مهریه خانما...

136 بازدید | 13 پست

سلام 

بچه ها من از همون موقع که حضرت فاطمه(س) رو شناختم و فهمیدم مهریشون آب بوده علاقه به مهریه کم داشتم

حالا که به مرحله انتخاب مهریه رسیدم چون نامزمو میشناسم دوساله تو همه جور شرایط باهم بودیم حتی مسافرت هم رفتیم دوتایی کل اخلاقش دستمه می‌خوام مهریمو بزارم چهارده تا سکه و یه سفر زیارتی کربلا به نیت حضرت فاطمه(س) ولی میترسم به عموم و مامانم بگم و قبول نکنن و نامزدیم بهم بریزه 

چطوری برای عموم عنوانش کنم که قبول کنه نظرمو 

اینم بگم که خانواده نامزدم کلا با مهریه پایین ازدواج میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از این ازدواج ها که شرطی هست بدم میاد بچه ها 

عقیده ام اینه که می‌خوام برم برای یک عمر زندگی کنم بخاطر همین هم دوسالو نیم با عشقم در ارتباط بودم و باهم دوست بودیم که بشناسمش از اینکه حق طلاق و حق مسکن بگیرم بنظرم معامله هست 

من مهریه ام یدونه سکه بود اما همسرم ملک زد بنامم

عشق منم خیلی مهربونه و دست و دلباز 😍برای یه بله برون بیست میلیون داده یه انگشتر با گوشواره مطمعنم ازش که در آینده هم ماشین برام میخره هم کلی چیز بنامم می‌کنه حتی قرارع تولدم برام ماشین بخره به اسم خودم اونم ۲۰۶😍

من از این ازدواج ها که شرطی هست بدم میاد بچه ها  عقیده ام اینه که می‌خوام برم برای یک عمر زندگ ...

گلم حق طلاق چ ربطی ب معامله داره؟! وقتی اوکی نباشید باهم خب این ازار اذیته که نتونی طلاق بگیری مگه چیزی قراره بده یا بگیره مهریه ک بدون طلاقم میشه گرفت

من از این ازدواج ها که شرطی هست بدم میاد بچه ها  عقیده ام اینه که می‌خوام برم برای یک عمر زندگ ...

سنت احتمالا کمه 

منو همسرم هم همکار بودیم هم دوست بودیم هم اینکه همدیگه رو دوست داشتیم

زندگی مشترک باید بر اساس ی سری پایه ها باشه 

وقتی آسون بدستت بیارن مردا دیگه تلاشی برای حفظت نمیکنن،

نباید آسون بدستت بیارن چون اونموقع قدر نمیدونن

🧚🏻‍♀️
سنت احتمالا کمه  منو همسرم هم همکار بودیم هم دوست بودیم هم اینکه همدیگه رو دوست داشتیم زندگی ...

بیست سالمه ولی به اندازه همین بیست سال سختی کشیدم آبجی😔انقدر با شرایط سخت بزرگ شدم که می‌دونم چی در انتظارمه 

بیست سالمه ولی به اندازه همین بیست سال سختی کشیدم آبجی😔انقدر با شرایط سخت بزرگ شدم که می‌دونم چی در ...

همین دیگه سنت کمه دختر خوب 

زندگی مشترک همش حرفای عاشقانه و دوست داشتن نیست

خیلی بالا و پایین ها داره 

همیشه سعی کن با منطقت بری جلو تا احساس داخل زندگیت که کمتر آسیب ببینی

هرچی برای مردا دست نیافتنی باشی قدرتو بیشتر میدونن

انشالله هرچی که خیر هست برات اتفاق بیافته 

🧚🏻‍♀️