2777
2789
عنوان

پسر عمم🙂💔🔞

18732 بازدید | 206 پست

اول از همه بگم دوستان ازتون خواهش میکنم گزارش نزنید، نمیدونستم باید با کی صحبت میکردم چی میگفتم اصلا فقط اومدم پیش شما همین. خواهش میکنم اگه نمیتونید کمک کنید از تاپیک برید بیرون اونایی هم که میتونن کمک کنن واقعاً به نظرشون احتیاج دارم.سعی میکنم سریع بزارم. ممنون از درک بالاتون🙂❤️

کلاس سوم بودم و تو یه خانواده مذهبی، از اونایی بودیم و هستیم که ماهواره و... نداشتیم. ولی متأسفانه عمم داشت. عمم یه پسر داره که دوسال از من کوچیک تره. یه روز رفتم خونشون تا با پسر عمم بازی کنم همونجا بود که با پسر عمم متوجه تفاوت مرد و زن شدیم.( صحنش جلوی صورتمه😞) اون گفت اون نظر داد منم بچه بودم اون بچه تر فک کن دختر نه ساله بیشتر از سنش بفهمه ترسیدم ب مامانم بگم. گفتم ب مرور زمان فراموش میشه

میگن اونکه رفته بر نمیگرده، ولی تو بیا و معجزه شو❤️👥

فراموش نشد. تموم نشد. کار خاصی نکردیما نه رابطه نه چیز دیگه ولی من عروسک پسر عمم شده بودم هر موقع هر جایی منو میدید خودشو ب من میمالوند بهم دست میزد. تا کلاس هفتم هشتم نمیدونستم اینکارا چیه از رو بچگی همراهیش میکردم

بعدش ازش فاصله گرفتم دیگه نمیخواستم به حماقت بچگیم ادامه بدم خودم فهمیدم که کارم اشتباهه، یکی از خاله هام اعتقاداتش خیلی قویه هرموقع تو مهمونیا لباسش رو میگرفتم و میپوشیدم پسر عمم سمتم نمیومد و من چقد ذوق میکردم. کلاس دهم بودم که این موضوع رو به مامانم گفتم برخلاف تصورم خیلی خوب برخورد کردن باهام چندتا راهکار بهم دادن که دعواش و کن و کنار من بشین و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اثر نکرد، وقتی از مهمونی یا باغ و... برمیگردیم ما عمم و پسرش رو میرسونیم خونشون من جلو میشینم تا پسر عمم بهم دست نزنه. چند ماه پیش مامانم گفت که تو ماشین به اون دست زده باور نکردم گفتم پسر عمم دیگه اینقدر پرو نیست.

دیشب برای شب یلدا رفتیم خونه مادربزرگم مامانم داشت کیک میبرید داخل آشپزخونه با چشم خودم دیدم که داره به مامانم دست میزنه مامان بدبختم هی میرفتم اونطرف تر اونم دنبالش میومد.