2777
2789
عنوان

مشورت!

73 بازدید | 10 پست

حدود ۳۰ م پول دارم تو حسابم

یه چندتا قرعه کشی دیگه هم دارم پول اوناهم هر وقت اسمم در اومد میگیرم

بنظرتون با این پول چیکار کنم که سال بعد ضرر نکنم؟

سال بعد میخوام این پولو بردارم.

بنظرتون طلا دست دو بخرم خوبه یا پول تو حساب باشه و سودشو بزارم روش؟

یا چی؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا دست دوم 

اگه طلا ارزون بش ضرر نمیکنم؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
اگه طلا بخری کلن هرموقع بفروشی ضرر میکنی بزار بانک سود بده بهتره ببین کدوم بانک سودش بیشتره اونجا بز ...

طلا دست دوم بدون اجرته اخه 

خیلی ضرر نداره

میترسم ارزون یا گرون بشه

پولم بانک رفاهه الان

معلومه طلا خیلی بهتره. پولت اگه حساب بانک باشه سال دیگه اصلا ارزش نداره ولی طلا همزمان ارزشش میره با ...

سکه میترسم گرون بخرم بعد ادن موقع ارزون تر بشه

سکه ضرر نداره؟

اگه طلا ارزون بش ضرر نمیکنم؟

عزیزم اینجا چیزی ارزون نشده تاحالا

ولی بازم بیشتر فکر کن 

بزاری تو بانک مثلا چقدر بهت سود میده؟؟ 

فرض کنیم تا سال بعد ۱۰ میلیون بهت سود داد( کخ امکان ندارد) ولی بقیه چیز ها امروز ۳۰ میلیون باشن سال بعد ۱۰۰ میلیون هستن

ولی میگم بیشتر فکر کن 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
عزیزم اینجا چیزی ارزون نشده تاحالا ولی بازم بیشتر فکر کن  بزاری تو بانک مثلا چقدر بهت سود مید ...

مامانمو باید قانع کنم

ولی نمیدونم چطوری 

خودمم نظرم اینه طلا دست دوم بخرم بزارم کنار 

وقتی سال بعد خواستم می فروشم 

سکه میترسم گرون بخرم بعد ادن موقع ارزون تر بشه سکه ضرر نداره؟

من شنیدم طلا بالاتر از اینم میره اما خب کلا خرید طلا ریسکه قبول دارم حرفتو ولی پولم متاسفانه هر روز داره بی ارزش میشه😔

من شنیدم طلا بالاتر از اینم میره اما خب کلا خرید طلا ریسکه قبول دارم حرفتو ولی پولم متاسفانه هر روز ...

دقیقا 

انتخاب سخته

پوا بی ارزش میشه 

طلا گرون 

از چند وقت بعدم خبر نداریم 

هوف