2777
2789
عنوان

ارایش

188 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

من وقتی میخوام برم بیرون جز ضد افتاب و ریمل  و رژ چیزی استفاده نمیکنم اما دوست دارم یه ارایش لایت انجام بدم  قیافمم خیلی کم سن میزنه خخخ هیچ کس باورش نمیشه ۳۱ باشم

به نظرتون از بی بی کرم استفاده کنم یا کرم پودر ؟ 

به سلامت پوستم خیلی اهمیت میدم نمیخوام پوستم خراب بشه 

بنظرم دیگ هیچی نمال ب صورتت 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

اگه سلامت پوستت مهمه ضدافتاب خیلی خوب بزن فقط

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم همینا کافیه تازه ریملم نزنی خیلی بهتر میشه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

کار پشتیبانی سایت کسایی ک واقعا نیاز کار دارن پیام بدن فقط و فقط ۵ نفر میتونن ثبتنام کنن

*حقوق و مزایا*

شرکت در ازای این فعالیت به شما عزیزان ماهانه مبلغ پنج میلیون حقوق ثابت میدهد

به همراه بیمه تامین اجتماعی

بیمه عمر

فیش حقوقی

وام پنجاه میلیون

برای سوالات خود و ثبتنام به روبیکا پیام دهید

ایدی ما @ssrra68

چون ضدافتاب میزنی کرم پودر کافیه، بی بی کریم همون کرم پودریه که اس پی اف داره و مرطوب کننده. ولی من هر بی بی کریمی داشتم مزخرف بوده.

اول مرطوب کننده بزن بعد ضد آفتاب بعد پرایمر بعد کرم پودر

برای زدن کرم پودر از بیوتی بلندر خیس استفاده کن. مرتب هم باید بیوتی بلندرت رو بشوری و تمیز باشه  

اینجوری پوست آسیب نمی بینه

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
منم ۱۸ سالمه قیافم شبیه ۱۴ ساله هاس خیلی رومخمه دوست دارم اکثرن بدون آرایش باشم ولی خب اونجوری شبیه ...

منم همه فک میکنن ۲۵ ام 

دیروز توی مطب دکتر یه خانمه باورش نمیشدم بارداری سوممه 

منم همه فک میکنن ۲۵ ام  دیروز توی مطب دکتر یه خانمه باورش نمیشدم بارداری سوممه

بیبی فیسی دیگه،باز برا تو خوب حساب میشه،منو جدی نمیگیرن😂😂رفته بودم کلاس روزای اول استادم هی دستور میداد فلان چیزو بیار انگار من بچم