2777
2789
عنوان

ببخشمش؟

128 بازدید | 13 پست

سلام دوستان راهنمایی می‌خوام 

دانشجوام.

یه دوست داشتم الان تقریبا دوسالی میشه چنماهشو بخاطر یچیزایی ارتباطمون قطع لود ولی الان اوکی شدیم تو گروه بودیم من یچیزی گفتم انگار بهش برخورد و با رفتارش ناراحتم کرد الان اومده و عذرخواهی کرد و گفته بابت رفتارم ببخشید بنظرتون سرد رفتار کنم یا دلیلش بپرسم و ببخشمش..چون خیلی بهم برخوردو ناراحت شدم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلشو بپرس و بهش بفهمون از حرفش ناراحت شدی بعد اگه خواستی ببخشش چون اون درست برخورد کرده بخاطر حرف بدی که زده عذرخواهی کرده

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

بستگی داره چی گفته باشه.

پزشک‌ها شدن تاجر سلامت. پزشکِ مامانم بهش گفته 2 هزار و 200 دلار بیار تا عملت کنم. آخه مامانم نوروپاتی داره. تو 47 سالگی با عصا راه میره. درست زمانی که یه مامان پایه لازم دارم که باهام بیاد سینما و کافه و کنسرت و پیاده‌روی، باید یه طوری بشه که نشه، باید به جای این که باهم وقت بگذرونیم وقتمو صرف دیدن درد کشیدناش و پرستاریِ بعدِ عملش بکنم. من خیلی بدبختم، خیلی. میشه لطفا دعا کنید پولش جور بشه و زودتر عمل کنه؟ مامانا حقشون نیست مریض باشن. مامانم دیابت هم داره. اینقدر هم رعایت میکنه که خدا میدونه. دکترش گفته باید برای عمل اجازهٔ دکتر قلب و دکتر غدد رو بیاری. دکتر قلب اجازه داد ولی غدد نه. دو بار آزمایش داده ولی A1C خونش بالاست و دکتر اجازه نمیده. با اینهمه رعایت و دارو نمی‌دونم چرا. دلم براش خیلی می‌سوزه. دوست داره زودتر عمل شه بتونه راه بره. اگه راهی سراغ دارید واسه پایین آوردن A1C لطفا بهم بگید. کلی دعاتون میکنیم.    ~    مامانم یه پاش رو عمل کرد. خدا رو شکر خوبه. برای این که بتونه بدون عصا و واکر راه بره، باید اون یکی پا رو هم عمل کنه  ~  من یه آدمِ خیانت‌دیده هستم. هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. امیدوارم خدا سر گرگ بیابون نیاره. چون تا ابد ذهنت درگیرِ این سواله که: چرا؟ و هیچ‌وقت آروم نمیشی    ~    بیاید برای رفته‌ها‌مون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه؛ سفرشون به سلامت   ~   این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید / نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
بستگی داره چی گفته باشه.

داشتیم حرف میزدیم بعد من یه کنایه شوخی نه جدی بهش انداختم اونم یهو گفت من مثه همه نیستم و دفعه اخرت باشه ..خودشیرین درمیاری و منم سریع لف دادم الان بهش گفتم مهم نیست..

داشتیم حرف میزدیم بعد من یه کنایه شوخی نه جدی بهش انداختم اونم یهو گفت من مثه همه نیستم و دفعه اخرت ...

خب اونم اون لحظه ناراحت شده. کار هردوتون اشتباه بوده. ببخشش ولی اگه بازم تکرار کرد دیگه کلا کاری باهاش نداشته باش.

پزشک‌ها شدن تاجر سلامت. پزشکِ مامانم بهش گفته 2 هزار و 200 دلار بیار تا عملت کنم. آخه مامانم نوروپاتی داره. تو 47 سالگی با عصا راه میره. درست زمانی که یه مامان پایه لازم دارم که باهام بیاد سینما و کافه و کنسرت و پیاده‌روی، باید یه طوری بشه که نشه، باید به جای این که باهم وقت بگذرونیم وقتمو صرف دیدن درد کشیدناش و پرستاریِ بعدِ عملش بکنم. من خیلی بدبختم، خیلی. میشه لطفا دعا کنید پولش جور بشه و زودتر عمل کنه؟ مامانا حقشون نیست مریض باشن. مامانم دیابت هم داره. اینقدر هم رعایت میکنه که خدا میدونه. دکترش گفته باید برای عمل اجازهٔ دکتر قلب و دکتر غدد رو بیاری. دکتر قلب اجازه داد ولی غدد نه. دو بار آزمایش داده ولی A1C خونش بالاست و دکتر اجازه نمیده. با اینهمه رعایت و دارو نمی‌دونم چرا. دلم براش خیلی می‌سوزه. دوست داره زودتر عمل شه بتونه راه بره. اگه راهی سراغ دارید واسه پایین آوردن A1C لطفا بهم بگید. کلی دعاتون میکنیم.    ~    مامانم یه پاش رو عمل کرد. خدا رو شکر خوبه. برای این که بتونه بدون عصا و واکر راه بره، باید اون یکی پا رو هم عمل کنه  ~  من یه آدمِ خیانت‌دیده هستم. هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. امیدوارم خدا سر گرگ بیابون نیاره. چون تا ابد ذهنت درگیرِ این سواله که: چرا؟ و هیچ‌وقت آروم نمیشی    ~    بیاید برای رفته‌ها‌مون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه؛ سفرشون به سلامت   ~   این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید / نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
خب اونم اون لحظه ناراحت شده. کار هردوتون اشتباه بوده. ببخشش ولی اگه بازم تکرار کرد دیگه کلا کاری باه ...

الان اومده میگه قهری؟دیگه نمیدونم چجوری بفهمونم بدجور ازش ناراحتم😂💔