2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست
نمیدونم شاید حسادت میکنه ب داداشت ی جوری باهاش حرف بزن ک دعوا نشه آروم و با ملامت  شاید وقتی ت ...

حسود که هستش چی بگم دعوا نشه ممنون میشم بگید چی بگم والا موندم 

بنظربه اون بچه حسادت میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز میپرسم موندم چی بگم

اول از این شروع کن بگو فلانی اسم شوهرتون  بگو داداشم رفتارتو دید  ازم پرسید چیزی شده؟ رفتارت اونروز با بچش خیلی زشت بود   اون یه بچس گناه داره 

[QUOTE=265257441]حسود که هستش چی بگم دعوا نشه ممنون میشم بگید چی بگم والا موندم [/QU

مثلا بهش بگو عزیزم دلت بچه ی پسر میخواد ک دیشب با نی نی داداشم اینجوری کردی 

مثلا بگو هروقت خدا بخواد ب منو تو هم ی پسر گوگولی مگولی میده ان شاءالله اینجوری باهاش حرف بزن ک دعوا نشه گلم

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 
دلییلش اینه پسر میخاد

لعنت ب این تضاد دختر پسری  مگه پسر چی داره ک دختر نداره بنظرم اگ یروز حرف تو حرف اومد بگو دختره ک تو همه چیز غم خوار پدر مادره پسر توف ب گور ادمم نمیندازه دختر خیلی خوبه پسر هم خوبه ولی خدا ب ما لطف کرده دوتا دسته گل داده با حرفای کلیشه ای مغزشو بگیر دستت

منم همین حدسو زدم اخه بچه سه ماهه

رابطه شماوداداشت خوبه?

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره ولی کیه ک به این چیزا فکر کنه من هر کی رو دیدم پسر دوستن

ارع 

ما دخترا شانس اوردیم بخدا

اگ مثل دوران قبل بود ک دخترارو زنده ب گور میکردن الان دیگه هیچ دختری نبود😅

رابطه من و داداشم پ خوبه

خوب باعث حسادتش شده وقتی میبینه رابطه شماخوبه وشمابچه داداشتودوست داری وبغل گرفتی حسادتش گل کرده وباعصبانیت دستمال کاغذیوکشیده یااون حرفوزده  به علاقه شماحسودیش میشه

اخه بچه داداشم دختره

یکی گفت ک پسره 

اها ببخشید 

شاید نی نی کوچیک میخواد کلی ازش دلیلشو بپرس 

شب وقتی ک قرار بخوابید ازش بپرس ک مثلا عزیزم دیشب چرا با نی نی داداشم اینجوری رفتار کردی دلت نی نی کوچولو میخواد و..  مثلا اینجوری