2777
2789
عنوان

شوهر

1005 بازدید | 66 پست

سلام خانما برادرزاده من سه ماهه بدنیا اومده شوهرم بچه برادرمو  اصلا ندیده بودش دیروز مامانم شام دعوت کرد داداشم اینارو دعوت کرده بود شوهرم وقتی بچه داداشمو دید بجای اینکه بگه خداحفظش کنه میگه وایی چقدر بدقیافه هستش .... بعد شوهرم از من دستمال کاغذی خواست بچه برادرم بغل من بود رفتم دستمال کاغذی بیارم دستما ل کاغذی رو گذاشتم لای دست بچه داداشم ... رفتیم پیش شوهرم ... دست بچه داداشمو دراز کردم با زبون بچه برادرم گفتم بیا دایی جووونم ...شوهرم دستمال کاغذی رو از دستش با حالت عصبانیت کشیدش همون لحظه هیچی نگفتم چون بابام اینا نشسته بودن من کلی ناراحت شدم از این برخوردش با بچه سه ماهه....حالا موندم چجوری بگم چون میترسم نقطه ضعف بدم دستش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با برادرت رابطه ش بده؟ انگار حرصشو خواسته سر بچه خالی کنه

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈