2777
2789
عنوان

کمکم کنید😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 18 پست
بله

باید بهش آموزش بدی 

ی دستشویی فرنگی کوچیک بگیر که زیرش لگن داره و بهش بگی که فقط اونجا میتونی جیش کنی بعدش زحمت تخلیش فقط گردن شما میوفته گلم 

با توجه به اینکه میترسه بره این یک راه حل خوب میتونه باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تواین ۵سال نتونستی درست راهنماییش کنی .یه راهی هم هست یه بطری خالی بزار شبا تو اون جیش کنهیادش ...

و تکمیل کنم که اگه گوش‌نداد از یک چیزی که خیلی دوست داره محرومش کنی مثلا اسباب بازی که دوست داره یا وسیله یا جایی‌که میخواد بره ، اینجوری شرطی میشه که فقط اونجا باید کارشو بکنه یکم مقاومت میکنه که باید صبرتو بالا ببری تو اون روزا

بچه ی ۵ ساله، قدرت درک درست و غلط رو داره. این رفتارش یا از روی لجبازی هست یا یه جورایی میخواد جلب توجه کنه. کتک زدن و داد و بیداد کردن به هیچ عنوان مسئله رو حل نمی کنه. اول با هم صحبت کنید و کاملا منطقی بهش توضیح بدید که چرا باید توی یه جای مشخص بره دستشویی. وقت و حوصله بذارید و ببینید دلیل کارش چیه. بعد با توافق خودش یه جریمه و یه تشویق انتخاب کنید. یعنی اگر رفت دستشویی، اون تشویق رو اعمال کنید و اگر نرفت جریمه رو. خیلی مهمه که رفتارتون تحقیرآمیز نباشه، فقط بدونه که هر کار اشتباهی ممکنه یه جریمه داشته باشه (از قوانین راهنمایی رانندگی براش مثال بزنید) 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊