ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩❤️👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداًخیلیادَمازتنهاییمیزنن..مثلاینکہآیہ..«یارفیقمنلارفیقلہ...»روفراموشکردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگوید به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
چون پوستت حساسه هرچیزی نمیتونی بزنی حتی همون سفیداب ممکنه واکنش بدی
اگر شرایطش رو داری برو دکتر پوست
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
چون پوستت حساسه هرچیزی نمیتونی بزنی حتی همون سفیداب ممکنه واکنش بدی اگر شرایطش رو داری برو دک ...
قبلا دکتر پوست زیاد رفتم. الان خیلی بهتره ولی احساس می کنم چون شاغل هستم بیشتر از پوستم غافل موندم. دلم میخواد براش کاری کنم. ضد آفتاب، آبرسان، ژل شست و شو، کرم دور چشم و ... استفاده می کنم ولی حس می کنم باید برای پوستم توی طول هفته یه وقت خاص اختصاص بدم.
قبلا دکتر پوست زیاد رفتم. الان خیلی بهتره ولی احساس می کنم چون شاغل هستم بیشتر از پوستم غافل موندم. ...
پس اگر مطمعنی ب چیزی امتحان کن یا قبلش روی پوست بازوت یا زیرگردن امتحان کن حساس نباشی. میتونی بری داروخونه ار کارمنداش بپرسی
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
کرم های چرب نزن بیشتر آبرسان استفاده کن. روزی دوبار صب که بیدار میشی و شب قبل از خواب با پن شستو بشور و بعدشم آبرسان و ضد افتاب مخصوص پوست چرب بزن زیادم آرایش نکن و نذار مواد آرایشی رو پوستت بمونه مخصوصا شب تا صب