2777
2789
عنوان

خیانت

467 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم لطفا نظرتون رو بگین 

به نطرتون اقایونی که میرن لیزر کل بدن حتی بیکینی و اپراتورشون خانومه دارن خیانت میکنن 

به نظر خودم نه 

ممنون میشم بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا مگه میشه اپراتور خانوم!!! 

اصلا همچین چیزی نیست اگه صنفشون بهمه باباشونو در میاره 

من چند بار پرسیدم جاهای خوب و با دستگاه خوب حتی شده مشتری قبول نمیکنن ولی اپراتور خانم اصلا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فقط حال اون زن😂😂😂

ببین چی می‌کشه بدبخت. دقیقاً مثل شکنجه روحی موساد می مونه😖😖😖

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
حالا شما فرض کن میشه 

اگه بخوای صرفا فرضی آره خیانته، آخه دست به اونجای آقاهه بخوره بلند میشه... اونوقت میخواد چیکارش کنه😂

جدای از شوخی  نگاه کردن به آلت زن یا مرد حرام است، حتی برای هم جنسشون حتی بدون شهوت

نگاه کردن فقط در دو صورت مجازه همسر باشه، یا پزشک برای درمان بیماری

یعنی خانمهایی که میرن لیزر قسمت های خصوصیش ن.. اونا هم کارشون حرامه چه برسه جنسیتشونم متفاوت باشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
از نظر روشنفكرها اين كار خيانت نيست . تا زماني كه نظفه بچع منعقد نشه خيانتي شكل نگرفته . اين چه كاري ...

خیانت مگه فقط نطفه بچه اس؟؟  زن و مردی که تعهد دارن و دل میدن و قلوه میگیرن هم خیانت محسوب میشه..... 

نه منم دوس پسرم همین کارو میکنه اپراتورم خانوم هست چه مشکلی داره اخه

شاید شما مسلمان نیستین خب این واسه شما مسئله ای نداره ولی واسه کسی که مسلمان هست نگاه به جاهای خصوصی حرام است

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

آه چقدر دنیای کثیفی شده، به اسم روشنفکری هر کاری میکنن،مگه لیزر درمان که بگیم طرف مجبوره پیش دکتر جنس مخالف میره تازه همونم همیشه قابل توجیه نیست، 

اینکه مرد برای لیزر پیش زن بره یعنی ترویج فحشا وگرنه چه معنی داره پیش زن بره مگه مرد نیست که پیش زن بره، 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن