2777
2789

دوستان من امروز متوجه شدم یه طرف دیوار خونمون نم زده کپک زده البته مستاجریم خونه ام همیشه خدااااادم می کنه. چیکار کنم خدایا بچه کوچیک دارم تو اینترنت زده آلرژی ایجاد می کنه و از اون بدتر نمی دونم چه غلطی بکنم. فکرکنم باید بگردم دنبال خونه جابه جا شم

به صاحب خونه بگو... بعدم بگرد جای بهتر پیدا کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

تونستی اون جاها بخاری بذار اگه نتونستی دنبال جای جدید باش چون زمستونم هس نمیشه در و پنجره باز گذاشت 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بچه الان اذیت نمیشه تو سرما

اگه صاحب خونه بتونه درستش کنه، ولی چون زمستونه نم داده کاریش نمیتونی بکنی... با م از یه گچکار بپرس شاید راه حلی داره که مجبور نباشی جابجا بشی... وسعتش زیاده نم داده یا نه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم میگم این نشته میگن نشت یاب اومده نبوده پول آب خداد تومن اومده بود تو ساختمون

وای خطرناکه که یهو خدای نکرده سقف بریزه... عزیزم خودت فوری لوله کش یا یکی دیگه بیار اگه میگن خرابه اطلاع بده، و زودم جابجا بشو چون به هرحال درست کردنش زمان میبره و با یه بچه کوچیک نمیتونی بمونی اونجا