دوستان من امروز متوجه شدم یه طرف دیوار خونمون نم زده کپک زده البته مستاجریم خونه ام همیشه خدااااادم می کنه. چیکار کنم خدایا بچه کوچیک دارم تو اینترنت زده آلرژی ایجاد می کنه و از اون بدتر نمی دونم چه غلطی بکنم. فکرکنم باید بگردم دنبال خونه جابه جا شم
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اگه صاحب خونه بتونه درستش کنه، ولی چون زمستونه نم داده کاریش نمیتونی بکنی... با م از یه گچکار بپرس شاید راه حلی داره که مجبور نباشی جابجا بشی... وسعتش زیاده نم داده یا نه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم میگم این نشته میگن نشت یاب اومده نبوده پول آب خداد تومن اومده بود تو ساختمون
وای خطرناکه که یهو خدای نکرده سقف بریزه... عزیزم خودت فوری لوله کش یا یکی دیگه بیار اگه میگن خرابه اطلاع بده، و زودم جابجا بشو چون به هرحال درست کردنش زمان میبره و با یه بچه کوچیک نمیتونی بمونی اونجا