شامپو_تخمی مدیر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 عنوان گوه خوردی 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 29 پست بهم گفت گوه خوردی به دختر عموم گفتی اسکلاون گفت چقدر دختر عموت اسکله منم بهش همینو گفتم)رلم(منم از همه جا بلاکش کردم اسکلوحیف من به این خوبی با این چیز شدم دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا 1401/10/02 | 04:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 فقط میدونم اون ارزش ی لحظه حرف زدن با تورو نداره 😔😔 دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
lili_i عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1050 خیلی واقعا ناراحت شدم واقعا ارزششو داشت به من بگه گوه خوردی؟ بستگی داره رابطتون چطوره؟چند وقته باهمیمالبته در هر صورت خیر نباید میگف خوبه اول خودش گفته مرتیکه
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 بستگی داره رابطتون چطوره؟چند وقته باهمیم البته در هر صورت خیر نباید میگف خوبه اول خودش گفته مرتی ... اصلا بابت اینکه به نن گفت گوه خوردی واقعا بهم برخوردمیتونست مودبانه حرفشو بزتههنیسه اخلاقش همینه به من تو هین نیکنه من همون توهین و بهش بکنم باهام دعوا میکته دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
lili_i عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1050 والا مردم شانس دارن پسرعموی ما بود دوتا میزاش سرش بارمون میکرد 😂💔
lili_i عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1050 اصلا بابت اینکه به نن گفت گوه خوردی واقعا بهم برخورد میتونست مودبانه حرفشو بزته هنیسه اخلاقش ... ببین ع همین حالا دورشو خط قرمز بکش این بشر از زندگی سیرت میکنه تجربه داشتم ک میگما
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 والا مردم شانس دارن پسرعموی ما بود دوتا میزاش سرش بارمون میکرد 😂💔 این روی دختر همسایشونم همینه😐یعنی من بگم دختد همسایتون اله من و میشوره میزاره کنار😐بیخود که ۱۴ بار کات نکردم دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 ببین ع همین حالا دورشو خط قرمز بکش این بشر از زندگی سیرت میکنه تجربه داشتم ک میگما نه ایندفعه به سادگی نمیگذرم دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
lili_i عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 1050 این روی دختر همسایشونم همینه😐 یعنی من بگم دختد همسایتون اله من و میشوره میزاره کنار😐 ... وای خدا توعم ک مث رفیق منی اون قد مینالم براش آخر برمیگرده به اون مرتیکه عنونه منو دوس پسرم میشینیم دوتایی از همسایشون گرفته تا جدو ابلدش غیبت میکنیم میخندیم والا رل زدی خوش باشی ن هی برینه به اعصابتصیکشو بزن
mahkomvalibegonah عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 3269 این روی دختر همسایشونم همینه😐 یعنی من بگم دختد همسایتون اله من و میشوره میزاره کنار😐 ... بنازم همت مردانه ات را اینهمه کات ،دوباره دوربین صدا ....قهوه ای گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 بنازم همت مردانه ات را اینهمه کات ،دوباره دوربین صدا ....قهوه ای 🙁 دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 وای خدا توعم ک مث رفیق منی اون قد مینالم براش آخر برمیگرده به اون مرتیکه عنونه منو دوس پسرم م ... حالم بد نشع یوقت؟ دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
mahkomvalibegonah عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 3269 🙁 چیه،خودت فکرشوبکن14بار گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
شامپو_تخمی مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1817 چیه،خودت فکرشوبکن14بار ناراحتی بکنمش ۱۵ دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا
mahkomvalibegonah عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 3269 ناراحتی بکنمش ۱۵ من ککم نمیگزه ناراحت دفعات تو باشم بکشم 10000000* گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره