2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣 جاری من که خیلی سمیه بیماریش شدیده باهم تو یه ساختمونیم🤐🤐😢خونه داره نمیره از اینجا 🤒

الهی که بمیرم برات پس میدونی چی میگم هم ما برا اونا بدیم هم اونا برای ما اصا دوری باشه بخدا بهتره 

الهی که بمیرم برات پس میدونی چی میگم هم ما برا اونا بدیم هم اونا برای ما اصا دوری باشه بخدا بهتره&nb ...

خدا نکنه❤️اره مادرشوهرم میگه تو مثل خاری تو چشمش همیشه حسودیتو میکنه بذار بترکه 😅

ولی من دنبال ترکیدنش نیستم دوس دارم کلا همو نبینیم

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️
خدا نکنه❤️اره مادرشوهرم میگه تو مثل خاری تو چشمش همیشه حسودیتو میکنه بذار بترکه 😅 ولی من دنبال ترک ...

از تو چه پنهون والا فعلا با نامزدم کاتیم با هیج کدوم ارتباط ندارم ولی کلا خانواده شوهر سالی یکبار عید به عید عروسی به عروسی همونم زیاده بخدا 

از تو چه پنهون والا فعلا با نامزدم کاتیم با هیج کدوم ارتباط ندارم ولی کلا خانواده شوهر سالی یکبار عی ...

اره واقعا جز ناراحتی و آسیب رسوندن چیزی ندارن

من روزایی کشیدم تو این خونه که تو ۲۵سال عمرم ندیده بودم

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️
اره واقعا جز ناراحتی و آسیب رسوندن چیزی ندارن من روزایی کشیدم تو این خونه که تو ۲۵سال عمرم ندیده بو ...

واقعیت من اگر بخوان چیزی بگن که نمیگن جلوشون وایمیستم ولی در کل به شدت آدمای حیله گرین و دو به انداز باورت میشه کاری کرد دو برادر ماه ها روی هم ندیدن الانو نمیدونم دو تا طایفه رو انداخت به جون هم داشتن همو می‌کشتن

اون شب انقدر زنگ زنگ زنگ زنگ زدمممم تا دعوا ختم به خیر بشه خاک بر سرش کنن دختره احمق

یه خوبی از آدم میمونه یه بدی پس بهتره آدم  خوب باشع تا خوبم پیش بیاد براش

شما خیلی عاقلی

آفرودیت هستم🧜🏻‍♀️