2777
2789
به بزرگیش شکی نیست ولی بتا گفت مثبتی این لک چیه نمیدونم 

ببین من الان. رفتم تو۵ماه بارداری ازشهریور بگیری  میشه ۴ماه ینی قبلش بودم شهریورم لکه بینی داستم نترس بابا  برو ازمایش بعدپیش دکترت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا خودم بار اخر ۱شهریور لکه بینی داشتم قط شد یه روز روز سوم شروع شد بعد تموم شد  وسط ...

چی بگم نا امید نا امیدم نمیدونم دل ببندم نبندم 

گرمی بخورم پریود شم  یا 

صبر کنم برم تکرار بتا بدم 

اول ازمایش خون بده مثبت شد برا ساک بارداری سونوبرو

اخه عزیزم من کلن کیست دارم اون ماهم پریودم عقب افتادم خیلیم تحمدانام تیر میکشه همش عقب جلو میشه پری ... دوشنبه برم پیش دکترم ببینم جی میگ وقتی بیبی منفی شد دیگ آزمایش ندم 

چون دکترم قرصامم قط  کرد دیگ نخورم میگم حالا برم اگ احتمالا باردار باشم نشون میده

ببین من الان. رفتم تو۵ماه بارداری ازشهریور بگیری  میشه ۴ماه ینی قبلش بودم شهریورم لکه بینی داست ...

جدی خدا کنه منم نی نی داشته باشم  دعا میکنی برام

خدا تو دلیتو صحیح و سالم بزاره تو بغلت 

اخه عزیزم من کلن کیست دارم اون ماهم پریودم عقب افتادم خیلیم تحمدانام تیر میکشه همش عقب جلو میشه پری ...

ایشالا هرچی صلاح عزیزم و میشی ناراحتی هم نکن گلم  بازدکترا بهترمیفهمن

چی بگم نا امید نا امیدم نمیدونم دل ببندم نبندم  گرمی بخورم پریود شم  یا  صبر کنم بر ...

نه گرمی نخوری اصلاا صبر کن ببین چی میشه کلا وقتی تو اقدامی ک گرمی و بزار کنار شاید لکه لانه گزینیت باشه. اگ دیدی ادامه داشت و عین پریوده اون فرق داره  وقتی لک بوده و ادامه نداره شاید باردار باشی چون فک نمیکنم ازمایش خون خطا داشته باشه 

اره عزیز دلم اصلا نگران نباش من مامانم کامل خونریزی کرد سر داداشم ولی هیچیش نشد 

خدا کنه دعا کنید برام این ماه انقد درد کشیذم 

الانم درد رحمی دارم  لکه ها هم کوچیک و سبک چ روشن  بودن 

ایشالا هرچی صلاح عزیزم و میشی ناراحتی هم نکن گلم  بازدکترا بهترمیفهمن

ن گلم اصلا ناراحتی نمیکنم هر وقت ب صلاحم باشه خدا بهم نینی میده ولی باید برم دکتر ک کنترل کنم کیستمو 

اخرین بار ۷ سانت بود دکتر گف مشکلی پیش نمیاد واس بارداریت اقدام کن الان باید برم بگم عقب اینا افتادم انشالله هر چی صلاحه ممنون ک وقت گذاشتی و جوابمو دادی گلم 

جدی خدا کنه منم نی نی داشته باشم  دعا میکنی برام خدا تو دلیتو صحیح و سالم بزاره تو بغلت

مرسی دورت بگردم ایشالا صحیحو سالم 

اره اما ب من گفت مسافرت نرو و نزدیکی نکن دور رحمم لخته خون بود حالا نمیدوستم شهربازی رفتم قبلش مسافرت اینا😃