2777
2789
عنوان

باد واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دخترتون را بردید دکتر؟ دختر منم ۵ سالشه همین مساله را داره؟ دختر شما خوب شد ؟ دلیلش چی بود؟ ممن ...

نه عزیزم

بنا به شرایطی که برام پیش اومدم هنوز نتونستم ببرمش 😓

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
کگل رو خودمم بلد نیستم میدونم چی هست ها اما دقیقا نمیدونم باید چیکار بکنم  چه برسه به اینکه ب ...

سلام عزیزم دختر منم ۶سالشه الان میگه مامان ناناز من حباب میکنه صدا میده ولی خیلی لاغره عزیزم تو دخترت رو بردی دکتر بهت چی گفت تورو خدا جواب منو بده خیلی نگرانم

سلام عزیزم دختر منم ۶سالشه الان میگه مامان ناناز من حباب میکنه صدا میده ولی خیلی لاغره عزیزم تو دختر ...

نه فدات نبردم، اما دیگه دخترم چیزی نگفت 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥