2777
2789
عنوان

وای توروخدا بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نباید بچه را به کاری که دوست نداره مجبور کنی روانشناسان میگن حتی اگه خودت خواستی بچتا بوس کنی ...

اخه با همههههه خوبه یعنی بقال سر کوچه هم ولش کنی میره بغل کنه این دوتا رو اینجوری میکنه🙄

هیچ وقت یادم نمیاد رفتیم خونشون دستشون خالی باشه یا لباس یا اسباب بازی یا لپ لپ یا خوراکی بنده خدا پ ...

خب ایندفعه برعکسشو انجام بده ببین جواب میده یا نه ببینین چی دوست داره قبل از اینکه بری خونشون بهش بگو پدربزرگت و  مادربزرگت گفتن واست میخرن بشرطی دوسشون داشته باشی وبری پیششون، امدی خونه بهش بده

(جان عمت لایک نکن😩) رنگ قلم زندگیم باید عوض شه... 

[QUOTE=265234534]نه والا من هر دفه فقط اعصابم خورد میشه خجالت میشکم از رفتارش چون خیلی قابل احترام هستن و باهامون خوب ...[/QUOTکاش همه اینجوربودن بمونن واست گلم

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
پسر منم ۶سالشه اونم همینطوره اصلا تحویلشون نمیگیره منم خیلی ناراحت میشم همه نوه های دیگه میپرن ...

خیلی بده بخدا منم خجالت میکشم حالا اینا جونشون واسه بچه من درمیره انقد اینو دوس دارن با بقیه نوه ها اینحوری نیستن بخدا

این ادا درمیاره بخدا سر درد شدم امشب کلی مهمون داشتن بار اولشم بود یه سریا رو میدید قشنگ اونارو دست میداد بغل میکرذ

ب این دوتا نه سلام کرد نه رفت پیششون نه خدافظی خب زشته اینا منو میشناسن ولی اون مهمونا الان میگن مامانش بچه رو اینحوری تربیت کرده