2777
2789
عنوان

وای توروخدا بگین چیکار کنم

220 بازدید | 22 پست

پسرم ۴ سالشه

انقددددددد رابطمون با پدرشوهرم مادرشوهرم عااااالیه حد نداره یعنی در حد پدر مادر خودم رفت و امدم داریم 

ولی این بچه جون ب جونش کنی با خواااهش با زبون مامان جون سلام بده برو بغل عزیز برو بغل بابابزرگ اصلاااااا نه بوس میکنه نه میره پیششون میگم اخه الان فک میکنن من یه کاری کردم بچه اینحوری شه

حالا بعضی وقتاهم جوگیر میشه یدفه میبینی میریم میگه من نمیام می مونم پیششون 

ولی امشب کفری ازم درآواردا. هرچی پدرشوهرم گفت بیا پیشم یه بوس بده بیا بشین کنارم فرار میکرد محل نمیداد😑😑😑😑😑😑🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️موقع خدافظی باهمهههه روبوسی کرده سمته پدرشوهرم مادرشوهرم نرفت اصلا🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂آخی چیکارش داری بچه رو 😆😂

وای بخدا خیلی زشته آدم خجالت میکشه حالا خودمون باشیم اشکال نداره ولی کلی مهمون داشتن

با مهمونای غریبه ماچ و بوس میکنه کو نشو کج میکنه واسه مادرشوهرم اینا محل نمیده

حالا اگه چشم دیدنشونو نداشتی یه بچه نصیبت میشد عشق پدربزرگ پدری😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یه کادویی خوراکی چیزی واسش بخر بگو اونا خریدن از این به بعد  پسر خوبی باشی بری پیششون برات چیزا ...

هیچ وقت یادم نمیاد رفتیم خونشون دستشون خالی باشه یا لباس یا اسباب بازی یا لپ لپ یا خوراکی بنده خدا پره کمدشون وسیله اس واسه پسر من دهن سرویس میگیره فرار میکنه😑

پسر منم ۶سالشه اونم همینطوره اصلا تحویلشون نمیگیره منم خیلی ناراحت میشم همه نوه های دیگه میپرن بغلشون میکنن اما پسر من اصلا اهل این کارا نیست😕😕

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊
از بچه چه انتظاراتی داری ها،، محل نده تکرار نکن خودش انجام میده حساسش کردی 

اخه با همه خوبه جز این دو نفر 

مادرشوهرم گفت وای دلم دراومد واسه یه دقه بغل کردنت بیاااا پیشم خودم دلم سوخت یه جوری گفت بغض کرد

عزیزم نباید بچه را به کاری که دوست نداره مجبور کنی روانشناسان میگن حتی اگه خودت خواستی بچتا بوس کنی و دوست نداره نکن.خودت دور از چشم بچه عذرخواهی کن و خودش به مرور زمان خوب میشه.کلا بچه های این دوره این طورن.من خودم هر وقت بچما بوس کنم بعدش دعوا داریم که چرا بوسم کردی اصلا اذیتش نکن بدتر میشه