mahal_so مدیر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1510 عنوان ایدز | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 17 پست آیا امکان انتقال ایدز از طریق دستگاه گوش سوراخ کن هست؟ 1401/10/02 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشصداشونم عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2878 نه باو نترس اگه اونجوری بود که همه ایدز داشتن هر یک میلیون نفر یه نفر ایدز داره صد درص ... ببین پنبه مالید بهش خیلی سر در نمیارم توجه نکردم گفتم الکل بزنگفت نمیدونم این چیه برخورد نداره فلان منم چون حساسم ارایشگاه نرفتم، رفتم پیش متخصص، ویزیت دادم 😶 شوهراتون چِشونه؟
mahal_so مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 1510 ببین پنبه مالید بهش خیلی سر در نمیارم توجه نکردم گفتم الکل بزن گفت نمیدونم این ... من ارایشگا زدم با دستگاه الان این اینجوری گفت ترسیدم پاسه من بی حسی زد ولی مگه با خود سوزن گوشواره سوراخ نمیشه؟
خوشصداشونم عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2878 من ارایشگا زدم با دستگاه الان این اینجوری گفت ترسیدم پاسه من بی حسی زد ولی مگه با خود سوزن گوشواره س ... بابا یارو 50 تا سوراخ داره همشم آرایشگاه زده ناف و... من بخاطر عفونت گفتم باوک درد نگیره و... عزیزم شما یه تست بده حتما چون ک زمان زیادی نگذشته کارایی ک همین خانم گفت و انجام بده نگرانم نباش انقد اولین باره منم نگران کردید 😂😂😂ب چیزای خوب فکر کن😘 شوهراتون چِشونه؟