2777
2789
عنوان

درد دل 💫

143 بازدید | 14 پست

وقتی یکی باهاتون درد دل میکنه و از شکست عشقیاش میگه ، بدترین و اشتباه ترین حرف های ممکن اینه که مثلا ... 

بی خیال بابا مگه آدم قحطه ...

اصلا حیف تو نبود ؟ ... 

یا بگی؛ اینا همش یه تجربه است ...

یا بگی؛ دختر های امروزی ...

پسرهای امروزی ...

عشق هم عشق های قدیم ...

بابا اینا رو خودش هم میدونه ، این حرفها رو خودش هم به خودش زده ... پدر و مادر و نزدیکانش هم هزار بار توی سرش زدن

به جای این حرفا ، بغلش کن ... بگو : 

شاید نفهمم چقدر ولی میبینم داری درد میکشی.

حق داری ناراحت باشی ، از دست دادن یک نفر که دوستش داری، چه خوب، چه بد، سخته، شکست در یک رابطه چه درست، چه اشتباه، دردناکه؛

من نمیتونم چیزی رو تغییر بدم ولی کنارت هستم. بیا حرفهات رو به من بزن.

بیا گریه هات رو روی شانه های من بکن. بیا به من تکیه کن. کنارت میمونم تا باز حالت خوب بشه .من رفیقت هستم.... رفیقت ...

دستاشو بگیر ... سرش رو بگذار توی سینه ات ... بگذار خوب گریه کنه ... دوستت فقط احتیاج به یک دوست داره ... 

همین !

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قسمت اولش که مشکلی نداره اما از قسمتای بعدی بخدا بمون میخندن اگه بغل کنیم و سر بذاریم رو شونه و دستاشو بگیریم😀

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من هرکس بهم ازین حرفا میزنه میگم منم پنج سال عمرمو همینجوری گذروندم میفهمم چه دردیه.خودم کلی زار زدم تا فراموش کردم تو هم گریه کن . همین راهو میری و بالاخره تموم میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9939468&slug=خانوما-دیشب-ی-خواب-عجیب-دیدم&postId=265222310

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...

حرفات عالی بود 🥰اومده بودم خونه مامانم فردا برمی‌گردم .دوست ندارم برگردم .اصلا ...کسی اونجا منو دوست نداره .کاش میشد مامانمو دخترمو بغل کنم و از این شهر فرار کنم.ببخشید می‌دونم تاپیکت جای این حرفا نبود

کاربری هستم سال ۹۳ترکیده.عاشق موهای شرابی 😁لامصب آدم جیگری میشه با موهای شرابی😁
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9939468&slug=خانوما-دیشب-ی-خواب-عجیب-دیدم&a ...

میشه بیاین اینجا نظرتون. بگین منم یکی از همین ادمام😔

میگن دروغگو دشمن خداست.... وای که چقدر دشمن داری خدا، دوستاتم که ماییم یه مشت عاجز علیل ناقص عقل که تو در حقشون دشمنی کردی...
حرفات عالی بود 🥰اومده بودم خونه مامانم فردا برمی‌گردم .دوست ندارم برگردم .اصلا ...کسی اونجا منو دوس ...

نه عزیزم کار خوبی کردی گفتی 

امیدوارم حال دلت خوب باشه❤️❤️

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

😅😂 بغل خوبه ولی سر بزاری رو شونه آره یکم سینمایی میشه😁

منم همینو میگم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز