2777
2789
عنوان

همه چی برام بی معنی شده

926 بازدید | 14 پست

دیگه انگیزه ندارم برا زندگی 

حتی حوصله ندارم ازدواج کنم (۳۱ سالمه)

همه چی بی معنیه برام 

چرا درس بخونم چرا تلاش کنم چرا شوهر کنم وقتی که قراره هممون بمیریم وقتی که یه روز مرگ عزیزانمون رو میبینیم 

این دنیا خیلی بی اهمیت شده برام اما اینو هم میدونم برا اینکه اون دنیا رستگار بشم باید اینجا تلاش کنم اما نمیشه نمیتونم تحمل ندارم حوصله ندارم 

خسته ام خسته داغ عزیزترینم رو دیدم اون لحظات از جلو چشمم نمیره ، چطور میتونم دوباره به فکر زندگیم باشم که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده، نمیشه😔

تو مجردی و این حسارو داری من ازدواج کردم و دوتا بچه دارم این حسا رو دارم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا اینجوری شدی؟ 

من و خونواده شوهرم اذیت کردن ولی شوهرم خیلی عالیه بخار همین باهاش دارم ادامه میدم هردومون خونمون فراهم در می‌ره ولی خونوادش آرامشم و ازم گرفتن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من و خونواده شوهرم اذیت کردن ولی شوهرم خیلی عالیه بخار همین باهاش دارم ادامه میدم هردومون خونمون فرا ...

خانواده شوهر همیشه اینجوریین من خیلی شنیدم این عادیه حتی اگه عروس دختر پادشاه هم باشه بازم یه چیزی پیدا میکنن برا گرفتن حالش، مهم اینه همسرت باهاته 

خانواده شوهر همیشه اینجوریین من خیلی شنیدم این عادیه حتی اگه عروس دختر پادشاه هم باشه بازم یه چیزی پ ...

بله ولی من دیگه افسرده شدم نمیتونم لذت ببرم از زندگی 

بله ولی من دیگه افسرده شدم نمیتونم لذت ببرم از زندگی 

برو پیش روانشناس انقدر نتیجه خوبی داره که نگو 

اما مشکل من با هیچی حل نمیشه هیچ راهی نداره مگه اینکه حافظمو از دست بدم تا بیاد نیارم 

برو پیش روانشناس انقدر نتیجه خوبی داره که نگو  اما مشکل من با هیچی حل نمیشه هیچ راهی نداره مگه ...

مشکل تو چیه عزیزم چرا اینطوری شدی

نشکل تو چیه عزیزم چرا اینطوری شدی

من امسال برادرمو از دست دادم ب خاطر سرطان، ۲۹ سالش بود و اون شبی که پرواز کرد و رفت هیچوقت از جلو چشمم نمیره داغونم کرده دیوونه میشم وقتی یادم میوفته میخام خودمو بکشم از درد 

من امسال برادرمو از دست دادم ب خاطر سرطان، ۲۹ سالش بود و اون شبی که پرواز کرد و رفت هیچوقت از جلو چش ...

ای جان عزیزم خیلی خیلی سخته خیلی خدا رحمتشون کنه عزیزم با اینکه چنین اتفاقی برا من نیافتاده ولی واقعا قلبم به درد اومد خدا بهت صبر عظیم بده عزیزم

من امسال برادرمو از دست دادم ب خاطر سرطان، ۲۹ سالش بود و اون شبی که پرواز کرد و رفت هیچوقت از جلو چش ...

سلام. خدارحمتشون کنه عزیزم. منم سال ۹۹ آبجیم رو از دست دادم.. دوسال درد کشید جلو چشام آب شد🙂 و هیچ کاریم ازم برنمیومد.. دوتا بچه هم داشت.. داداش شما مجرد بود؟

اینو گفتم که بدونی درکت میکنم. میفهمم سخته خیلیییییم سخته.... ولی خب دنیا جای سختیه اصن!!.. خدا خودش گفته ما انسان رو در رنج آفریدیم.. پس اگه بین این سختیها خوشی نصیبمون شه باید کلاهمون رو بپرونیم هوا و کلی شکرگزار خدا باشیم.. اما انسان چون ذاتا لذت گراست به دید لذت به دنیا و اتفاقاتش نگاه میکنه. همش در پی لذته.. و اگه بهش نرسه یا اتفاقی برخلاف میلش بیفته ناامید میشه.. شما همین که میگی از دنیا بریدی یجورایی، نشونه خوبیه اما نباید تبدیل بشه به حس ناامیدی.. کافیه همونجور که گفتم دیدت رو به دنیا عوض کنی، ینی باور کنی که دنیا محل رنج و سختی کشیدنه ،چون همینها آدم رو رشد میده روحش بزرگ میشه تا به خدا نزدیک شه..ما به این دنیا اومدیم که به خدا نزدیک بشیم و دربهترین حالت به ملاقاتش بریم دیگه.. خب لازمه این هدف رنج کشیدنه.. حالا که دیدت به دنیا اینجور شده و برات بی معنی شده، از فرصت استفاده کن و برای زندگیت یه معنا پیدا کن😉 یه معنا که تموم نشه، بی منتهاااا باشه، جوریکه تا بینهایت جا داشته باشه که براش تلاش کنی و بهش برسی.. شاید متوجه شده باشی منظورم از این معنایی که میگم چیه🙃 

اتفاقا این حس تو میتونه یه مسیر خیلی قشنگ و جدید واست باز کنه اگه هوشیار باشی.. درناامیدی بسی امیدست همینه😇

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

سلام. خدارحمتشون کنه عزیزم. منم سال ۹۹ آبجیم رو از دست دادم.. دوسال درد کشید جلو چشام آب شد🙂 و هیچ ...

سلام عزیزم خدا خواهر شما رو هم بیامرزه ، بله برادرم مجرد بود انقد درس خوند حتی وقت نداشت ازدواج کنه طفلک، 

خیلی ممنونم به خاطر همه حرفای قشنگت مهربون 🙏 

واقعا هم همینطوره دیدم نسبت به زندگی عوض شده هدفی جز رسیدن به خدا ندارم، اگر هم این دنیا تلاش میکنم درس بخونم یا کار کنم فقط به خاطر خداست و لحظه دیدار با برادرم. 

گاهی حسهای منفی بهم غلبه میکنه و گاهی هم پر از امیدم