2777
2789
عنوان

آرتروز گردن

7644 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۱۹ سالمه و متاسفانه دو سال پیش رفتم دکتر گفت مهره های گردنم ساییده شده و دو استخوان اضافی اطراف گردنم رشد کرده اینها همه عوارض آرتروز گردن هست 

هر بار تجویز دارو بالشت طبی و آمپول 

حدودا ۱ و نیم تا ۲ سال هست که نرفتم 

و الان دو سه روزه درد های شدیدم شروع شده 

طوری که با شستن چند تا ظرف یا یکم کار کردن درد شروع میشه از گردنم و کم کم به شانه بازو و دستام میرسه 

نمیدونم ددباره برم دکتر یا نه

حوصله ندارم خسته ام از درد 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

حتما برو مطمئن شو دیسک نباشه من سال هااا اینجوری بودم اخر فهمیدم اشتباه میکردن دکترا دیسک بوده 

فیزیوتراپی خیلی کمک کرد بهم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو مطمئن شو دیسک نباشه من سال هااا اینجوری بودم اخر فهمیدم اشتباه میکردن دکترا دیسک بوده  ...

علائم چی بود گلم

ببین من یک هفته اس گردن درد گرفتم خب  بعد پوست سرمم تکون میدم درد میگیره  یعنی موهامم تک ...

ممکنه از خستگی یا فعالیت زیاد باشه من گردنم وقتی حرکتش میدم درد میگیره و صدا میکنه

دردم راه میره یعنی از گردنم میاد تو دستام 

با کوچکترین کار درد های چند ساعته شدید دارم طوری که نمیتونم رو بالشت سرم رو بزارم 

فقط روی بالشت طبی خودم میتونم بخوابم 

اینا علائم منه

رفتم دکتر عکس گرفتم 

مشخص شد ساییدگی گردن  دارم 

سلام. من یه مدت گردن درد داشتم با این نرمش خوب شد، میخوای شما هم امتحان کن. البته بازم خودت هر طور که صلاح میدونی مال من عصبی بود و زده بود به بازوهام

پاها رو در حالت ایستاده کمتر از عرض شانه باز میکنی، دستات رو مثل تکبیر بلند میکنی ولی نه تا گوش تا همون شانه و در همون حالت انگار که بخوای بازوهات از هم فاصله بگیرن میکشی به عقب، یه لحظه نگه میداری و ول میکنی من روزانه چند تا انجام میدادم

⁦⁩⁦
علائم چی بود گلم

کار میکردم شدییییدااا درد میگرفت یجوری انگار پشت کتفم میسوخت اصلا مثلا یچیزی مینوشتم یا پای سیستم بودم یا ظرف میشستم نفسم بند میومد از درد دیگه

من سنگینم ورزش میکردم موقعی که وزنه خیلی سنگین میشد یهو دستم خواب میرفت که این مورد تازه اضافه شده بود

من خیلییی سال درد داشتم پدرم دروومد اخرم انقدر دکتر رفتمم هرکی یچیزی میگفت 😐 تا بلاخره اکی شد

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
ممکنه از خستگی یا فعالیت زیاد باشه من گردنم وقتی حرکتش میدم درد میگیره و صدا میکنه دردم راه میره یع ...

اخ ن من این طوری نیستم شما شدتت بیشتره 

فقط باید همش استراحت داشته باشی ک بدتر نشی عزیزم 

یا فیزیواترتپی برات میدن 

ممکنه از خستگی یا فعالیت زیاد باشه من گردنم وقتی حرکتش میدم درد میگیره و صدا میکنه دردم راه میره یع ...

سلام خوبین شما گردن دردتون خوب شد؟ گردتون هنوز صدا میده  گردنم صدا میده و شونم هر ازگاهی درد میاد چیکار کنم

سلام شما صدای گردنتون خوب شد ؟ گردن منم صدا میده  درد هم همیشه دارین یا بعضی وقتا