2777
2789
عنوان

تک کلیه

4514 بازدید | 23 پست

من موقع بارداری بچه اولم متوجه شدم فقط یدونه کلیه دارم مادرزادی. البته تا الان هیچ مشکلی نداشتم و اگه باردار نمیشدم شاید هیچ موقع هم متوجه این موضوع نمیشدم. حالا موندم من از این به بعد میتونم روزه بگیرم یا نه. چون میترسم به کلیه م فشار بیارم در آینده دچار مشکل بشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پسرم ۱۲سالشه از ۸سالیگیش سونو که داد فهمیدم اینطوریه متاسفانه....پسرم زمانیکه مضطرب وناراحت میشه سریع ادرارش میگیره....وسرش خیلی عرق میکنه هم توی خواب وهم بیداری..مریضم زیاد میشه..‌‌..لطفا بگید شما هم این حالات پسر من و دارید...میخوام بدونم به این موضوع مربوط میشه یانه؟

عاشقتم خدا
پسرم ۱۲سالشه از ۸سالیگیش سونو که داد فهمیدم اینطوریه متاسفانه....پسرم زمانیکه مضطرب وناراحت میشه سری ...

نه عزیزم عرق اینا نمیکنم. ولی دستشویی شبا مجبورم برم ۴ الی ۵ ساعت یه بار

پسرم ۱۲سالشه از ۸سالیگیش سونو که داد فهمیدم اینطوریه متاسفانه....پسرم زمانیکه مضطرب وناراحت میشه سری ...

پسر منم همین حالتها رو داره و تک کلیه است. یعنی اینا از علائمش هست

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

پسر منم همین حالتها رو داره و تک کلیه است. یعنی اینا از علائمش هست

@یبا پسرتون چندسالشه؟ چه موقع وچطور متوجه شدید؟ اینا که گفتم از علائم اضطراب هم ممکنه باشه..شاید پسر شماهم مثل پسر من مضطربه؟

عاشقتم خدا
@یبا   پسرتون چندسالشه؟ چه موقع وچطور متوجه شدید؟ اینا که گفتم از علائم اضطراب هم ممکنه باشه. ...

۷ ساله. از تقریبا حدود زیر یک سالگی بود عفونت گرفت. الان شما بچتون مراقبت خاصی می کنید ازش

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز