2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

260 بازدید | 13 پست

بچه هام کوچیکن دوسال و نیم فاصلشونه خیلی پشیمونم خودمو بیچاره کردم با بچه هیچ کاری نمیتونم کنم همش در حال کردن هستم تو خونه اصلا استراحت ندارم با همدیگه دعوا زیاد میکنن بچه هام کوچیکه هرکار میکنم جیش کردن دستشویی یاد نمیگیره.هر کس رو میبینم بچه نداره حسادت میکنم میگم خوش بسعادتت . خیلی اذیتم 

فقط خدا حقیقت دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی دارم ولی مسولیت زیادی رو دوشم ناشکری نکنیم الهی شکر سالمیم ولی منم با همین کم میارم

دختر بزرگم چهار سال و نیمشه مشکل اون اینه که اصلا غذا نمیخوره بد بهانه است و دومی جیش یاد نمیگیره 

فقط خدا حقیقت دارد
دختر بزرگم چهار سال و نیمشه مشکل اون اینه که اصلا غذا نمیخوره بد بهانه است و دومی جیش یاد نمیگیره&nb ...

برا منم غذا نمیخوره

باید۱۴ کیلو باشه۱۰ هست

از سرو‌کله زدن و همش بازی کردن خسته شدم

دلم میخواد واسه دوساعت به حال خودم باشم کسی اسم نحسمو صدا نزنه همین

حالا فامیل ما ۳ تا داره

خدایا بچه هاش انقد خوبن خدا می دونه

اصلا اذیت نشد 

دختر بزرگه کارای خونه رو بذاری می کنه ۷ سالشه فک کنم خواهر ۳؟سالشو نگه می داره زنه هم پی قر و فر

پسر بزرگش هم مواظب دخترا 

بخدا خ شانس می خواد

بچه ها رو ول کرد خودشون بزرگ شدن ی بار کوچیکه اومده بود خونه ی ما یک سالش بوذ انگار از بدو تواد حموم نرفته 

بچه نعمته ..کسایی هستن که واسه یه یدونه بچه چه زجر ها و چه تلاش ها که نمیکنن  کاریه که شده.سعی ...

فکر میکنم از همه عقب هستم . دو تا خواهر شوهر دارم زندگیشون خیلی خوبه خیلی میبینمشون حسرت میخورم به خودشون زندگیشون شوهراشون

فقط خدا حقیقت دارد
بخدا بچه نداشتن بهتره

کجاش بهتره بخداسخته چشم انتظاری اقدام بی نتیجه دکتررفتن هزینه و حرف این واون ک نازایی و هزار بدبختی دیگه..

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
فکر میکنم از همه عقب هستم . دو تا خواهر شوهر دارم زندگیشون خیلی خوبه خیلی میبینمشون حسرت میخورم به خ ...

ولی در عوض باهم بزرگ میشن بچه هات .چند سال دیگه اسوده ای و ب قول خودت توم‌مثه خواهر شوهرات به راحتی زندگی میکنی 

زمین مربع نیست  ⁠ツ