2777
2789
عنوان

احساس تنهایی🤕💔

178 بازدید | 24 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم. پشت کنکوری ام ....

وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید خوب میشید؟

گاهی دلم میخواست آدم مذهبی بودم تا با خوندن یه آیه دلم آروم میگرفت...

خیلی این روزا دلم میگیره از اینکه در زندگی هیچ دستاوردی نداشتم....

یه رابطع دو ساله رو کات کردم... کسی که باهاش دردهامو تقسیم میکردم...

اما الان خودمم و خودم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم چی میگی :(

درکنار درسات روزی نیم ساعت رمان بخون اگه دوس داری. آدمو میبره تودنیای خودش. از مشکلاتت دور میشی

پیاده روی کن. حتی شده یه قدم زدن ساده

نزار توفکرای بد غرق بشی...

تو باید درس بخونی.‌بری دانشگاه. با آدمای جدید آشنا بشی.پیشرفت کنی

فصل جدیدی از زندگیت رو بسازی

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...

خدا توی قلبته باهاش ارتباط بگیر و واقعا ذکر ها قلب رو آروم میکنن چون با طبیعت انسان سازگار هستن توی گوگل هم بزنی برات میاره دستت رو بزار روی قلبت و سوره های کوچیک رو بخون حتما آرومت میکنه و سعی کن خودت رو مشغول کنی تا یادت بره 

میفهمم چی میگی :( درکنار درسات روزی نیم ساعت رمان بخون اگه دوس داری. آدمو میبره تودنیای خودش. از مش ...

برای رسیدن به هدفم با رتبه مطلوبی موندم . اما از همه طرف فشار رومه

خدا توی قلبته باهاش ارتباط بگیر و واقعا ذکر ها قلب رو آروم میکنن چون با طبیعت انسان سازگار هستن توی ...

دیروز ناخوداگاه که فکر میکردم آخرین باری که با خدا دردل کرده بودم و یادم نمیومد😔

درکت میکنم عزیزم من خودم یه رابطه ی 4 ساله رو کات کردم. یعنی داغون بودماااا. فقط با خدا و اماما حرف میزدم دردو دل میکردم اشک میریختم و کمک میخواستم. خیلی آروم شدم. روزای اول نتیجه نمیدیدم ولی کم کم اثراتشو دیدم. الانم واقعا حسشون میکنم. 😊

بی دینی روشنفکری نیست☺