2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

71 بازدید | 7 پست

بچه ها من چند وقته اومدم سرخونه زندگیم

از همون اول یه رابطه سرد و خشک و معمولی با جاریم داشتم. اونا دو سه ساله نامزدن ولی ما یکسال نامزد بودیم الان عروسی کردیم ‌. یکی دو ماه دیگه برادرشوهرم و جاریم میخوان عروسی بگیرن ولی من اصلأ حس خوبی ندارم

انقدر که رفتار مزخرفی داشته حتی دوس ندارم براش آرزوی خوب بکنم 

اصلأ احساس میکنم از وقتی ما اومدیم سرخونمون اونم حسادتش بیشتر شده و هررر کاری دارن میکنن تا یکی دو ماه دیگه عروسی بگیرن

گاهی هزار دوره دعابی اجابت است،گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چرا مغزم قفلی زده رو اینا

ولش کن بابا جاری بی اهمیت ترین عضو خانواده شوهره 😐 هرکار میخوان بکنن برا خودشون. حس منفی نداشته باش خوشحال باش ک پیشرفت زندگی تو باعث شده ک برادر شوهرتم به فکر زندگیش بیوفته و از نامزدی دربیان و سروسامون بگیرن

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
ولش کن بابا جاری بی اهمیت ترین عضو خانواده شوهره 😐 هرکار میخوان بکنن برا خودشون. حس منفی نداشته باش ...

انقدر حسودی کردن که منم حس حسادت پیدا کردم

میدونم بده ولی دوس ندارم عروسیشون اتفاق بیفته

یه جورایی انگار دلم خنک میشه

انقدر حسودی کردن که منم حس حسادت پیدا کردم میدونم بده ولی دوس ندارم عروسیشون اتفاق بیفته یه جورایی ...

منم انقدر بهم حسودی کردن ک منم همین حس حسادتو ناخوداگاه پیدا کردم، امشب متوجهش شدم، ولی نباید اجازه بدیم رفتار بدشون مارو هم مثل اونا بکنه.  کسی ک حسادت میکنه فقط خودش رنج میبره. بیخیالش بیشتر اصلا ب‌خودتو زندگیت برس بیشتر چششون دراد و کاری ب اونا و کاراشون نداشته باش الانم ب فکر لباس و تیپت باش تو عروسی بجای اینکه فکرتو‌درگیر مقایسه و کاراو هدفای اونا بکنی

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

[QUOTE=265213816]منم انقدر بهم حسودی کردن ک منم همین حس حسادتو ناخوداگاه پیدا کردم، امشب متوجهش شدم، ولی نباید اجازه ...[/QUO

خدا لعنتشون کنه . از چشم و نظر زندگی هم دیگه نمیشه کرد