2777
2789
عنوان

خانوما دیشب ی خواب عجیب دیدم

568 بازدید | 61 پست

خواب دیدم ک ب سرعت نور دارم میرم آسمون انگار ت ابرا بودم تا نصفه هاش رفتم سریع خوردم زمین دیدم ک روحم ی طرفه و جسمم طرف دیگه روحم داره جسمم و میبینه نصفه شب بیدار شدم و دوباره خوابیدم این بار بازم همین خواب و دیدم با این تفاوت ک اشهد هم خوندم ت خواب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه خواب نبودی😕؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

خواب مثل مرگ،روح جدا میشه ،تفاوتش با مرگ اینه ک تو خواب روح بازم برمیگرده ب بدن،اما مرگ ن .اکثرا ازین خواب می‌بینیم اما یادمون نمیمونه.خیره چیز خاصی نیست نگران نباش.

چون تشهدروخوندی به معنای عاقبت خوب وسرانجام نیکوهست عزیزم نگران نباش

من ازدواج کردم شوهرم دارم البته میخواد جدا بشه ولی من خیلی دوستش دارم ول کنشم نیستم حتی تو خوابم بهش وفادارم ولی امروز خواب دیدم دوباره شوهر کردم عاقد اسم دومی رو نوشت تو شناسنامم همش استرس داشتم دوتا شوهرو خانوادم نفهمن🤨😐💍💍دومی هم خیلی جوون و خوشگل و چشم سبز بود