2789
عنوان

ترک اعتیاد

531 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

داداشم ۲۲ سالشه ،مدتی است معتاد به شیشه شده و اصلا هم قصد ترک نداره

یبار بردیمش کمپ ترک اعتیاد خوب نشد ،الانم وضع مالیمون خوب نیست نمیتونیم پول بدیم به کمپ به نظرتون چی کار کنیم؟من خیلی نگرانشم چند روز پیش یکی از دوستاش تو اتاقشون بعد از مصرف مواد اور دوز کرد و مرد 😢

عزیزم تو این وضع مالی هرچقدر بخوابونینش کمپ تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه باز میاد بیرون همون آش و همون کاشه سعی کن با حرف زدن متقاعدش کنی

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تو این وضع مالی هرچقدر بخوابونینش کمپ تا خودش نخواد نمیتونه ترک کنه باز میاد بیرون همون آش و ه ...

نمی‌فهمه خوب و بد رو چون کمی مشکل اعصاب هم داره ،میگه می‌خوام تا بیست سال دیگه بکشم بعدش ترک کنم

تا وقتی به قول خودشون با مواد حال میکنن نمیتونید هیچ کاری کنید.مگر اینکه خودشون بخوان

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
نمی‌فهمه خوب و بد رو چون کمی مشکل اعصاب هم داره ،میگه می‌خوام تا بیست سال دیگه بکشم بعدش ترک کنم

اختلال دو قطبی داره؟

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
احتمالا

متاسفانه پس نمیتونید کاریش کنید...

این دوستمون هم راهنمایی کن گناه داره برادرشون شیشه می‌کشه🥺

داداشم داره از دستمون می‌ره نمیتونیم کاری بکنیم مادرم هر روز داره مریض تر میشه کارش شده غم و غصه خوردن ،بابام خدا بیامرز دق کرد از وقتی داداشم معتاد شد خیلی حالم بده ،دعا کنید برای داداشم خیلی دوسش دارم نمیتونم تحمل کنم خار بره تو دستش چه برسه که معتاد بشه مثل گدا ها شده لاغر شده پوست و استخون امروز بهم گفت ده تومن داری برای سیگار گفتم نه ،گفت برو ببین شاید تو کیفت دو هزار تومن باشه😭😭

داداشم داره از دستمون می‌ره نمیتونیم کاری بکنیم مادرم هر روز داره مریض تر میشه کارش شده غم و غصه خور ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ، تاپیکم رو بخون ، با مشاور ترک اعتیاد حرف بزنید بگید باید چیکار کنیم 🥺🤦