2777
2789

قرص سنگینیه، باید از دوز کم شروع کنید تا به دوز مورد نظر برسید، حالت تهوع و سرگیجه از عوارض شایعه قرصه، نوع خارجیش زمانی که مصرف میکردم بود که گرون بود اون زمان و بدون عوارضی که گفتم و هفته ای یک عدد میخوردم، در صورت بالا بودن زیلد  پرولاکتین تجویز میشه، وباید ناشتا سره ساعت معین مصرف بشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص سنگینیه، باید از دوز کم شروع کنید تا به دوز مورد نظر برسید، حالت تهوع و سرگیجه از عوارض شایعه قر ...

منم از یه سینم مایع سبز رنگ میاد از یکی شیر میاد ولی خیلی فشار بدم بی رنگ میاد 

از هردو سینه داشتی قطع شد 

بله خوب میشه. نگران نباش، استرسی نباس، قهوه و ... زیلد مصرف نکن، تازه من مجرد بودم🤦🏻‍♀️ سی تی اسکن از سر هم دادم چون احتمال خیلی کمی داشت از .... باشه. که خدد روشکر سام بودم. 

از هردو سینه داشتی قطع شد 

بله ولی یکیش بیشتر بود

ببین برو متخصص غدد

من دکتر زنان بهم این قرص داد بعد ک رفتم غدد گفت اصلا اینو نخور گفت این قرص برا زمانیه ک ترشح با شدت زیاد باشه

البته من ازمایش پرولاکتینم خوب بود

چون پرولاکتینم خوب بود گفت نیاز ب دارو نیست فقط ویتامین ای خوردم بعد ی مدت خودش رفع شد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بله ولی یکیش بیشتر بود ببین برو متخصص غدد من دکتر زنان بهم این قرص داد بعد ک رفتم غدد گفت اصلا این ...

نه خیلی کمه از یه قطره کمتر هر بار که فشار میدم توروخدا دعا کنید آزمایشم ویژه خاصی نشون نده خیلی میترسم 

بله خوب میشه. نگران نباش، استرسی نباس، قهوه و ... زیلد مصرف نکن، تازه من مجرد بودم🤦🏻‍♀️ سی تی اسکن ...

خداروشکر عزیزم توروخدا دعا کن مشکلی نباشه خیلی چشم انتظارم مادر بشم ولی نمیشه 

نه خیلی کمه از یه قطره کمتر هر بار که فشار میدم توروخدا دعا کنید آزمایشم ویژه خاصی نشون نده خیلی میت ...

نه نگران نباش

ولی حتما برو غدد

این قرص خیلی قوی هست برای ترشح معمولی اگ پرولاکتین بالا باشه معمولا کابرگولین میدن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️