2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من واقعا متوجه نمیشم چرا از بچه های اینجا میپرسی ولی از دستیار دکترت نمیپرسی؟؟؟ مگه بعد از عمل بهت شماره دستیار دکترو‌ندادن که هر سوالی داشتی بپرسی؟ بعدش هم بدن با بدن فرق میکنه بینی شما با بینی من فرق میکنه شاید من دکترم گفته باشه سه ماه ولی شما یکماه بزنی

بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️‍🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
من سه ماهه عمل کردم هنوزم میزنم

حتما دکترتون گفتن

چون ب گفته پزشکم ورم میاره خود چسب هم تحزیک میکنه

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
بینی های گوشتی تا ۶ ماه بینی استخوانی تا ۳ ماه  بازم نظر هر دکتر فرق میکنه برا ورم برا فرم د ...

احساس میکنم بینیم کج شده ؟؟ میتونه از چسب باشه ، دکترم که میگه ورمه میخابه ، بینیم هم استخوانیه

عزیز من واقعا متوجه نمیشم چرا از بچه های اینجا میپرسی ولی از دستیار دکترت نمیپرسی؟؟؟ مگه بعد از عمل ...

گلم این الان عمل دوم منه ، دوبار عمل کردم بار اول کج‌ شد چون چسب هامو خودم میزدم ، بار دوم رفتم پیش دستار دکتر اون برام زد ، از بچه های اینجا هم میپرسم چون میخام تجربه های اینارو هم بدونم ، بار اول که عمل کردم دکترم همش گفت ورمه اما بعد پنج سال ورمه نخوابید 😂 دوباره رفتم عمل ، حالا هم خواستم از تجربه های دوستان استفاده کنم ناراحت نشین دیگه ☹️

احساس میکنم بینیم کج شده ؟؟ میتونه از چسب باشه ، دکترم که میگه ورمه میخابه ، بینیم هم استخوانیه

آره میشه از بد چسب زدن باشه

میتونه انحراف چشمی باشه

یعنی فکر میکنی کج هست یا وقتی نگاه میکنی میبینی کجه

یا مراقبت نکردی بعد عمل

منم همین فکر میکنم که کجه تیغه بینیم