ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیز من واقعا متوجه نمیشم چرا از بچه های اینجا میپرسی ولی از دستیار دکترت نمیپرسی؟؟؟ مگه بعد از عمل بهت شماره دستیار دکتروندادن که هر سوالی داشتی بپرسی؟ بعدش هم بدن با بدن فرق میکنه بینی شما با بینی من فرق میکنه شاید من دکترم گفته باشه سه ماه ولی شما یکماه بزنی
بنام خدای رنگین کمان 🌈❤️🩹 زمستونه تو قلبم که هیچ گرمی نداره
عزیز من واقعا متوجه نمیشم چرا از بچه های اینجا میپرسی ولی از دستیار دکترت نمیپرسی؟؟؟ مگه بعد از عمل ...
گلم این الان عمل دوم منه ، دوبار عمل کردم بار اول کج شد چون چسب هامو خودم میزدم ، بار دوم رفتم پیش دستار دکتر اون برام زد ، از بچه های اینجا هم میپرسم چون میخام تجربه های اینارو هم بدونم ، بار اول که عمل کردم دکترم همش گفت ورمه اما بعد پنج سال ورمه نخوابید 😂 دوباره رفتم عمل ، حالا هم خواستم از تجربه های دوستان استفاده کنم ناراحت نشین دیگه ☹️