2777
2789
عنوان

تاخیرپریود

101 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من هرماه یه هفته مونده به وقتم لکه میدیدم بعد پریودمیشدم ولی این ماه که تاحالا همچین سابقه ای نداشتم ۶ روز ازوقتم گذشته حتی لکه بینی هم ندارم ترشح دارم فقط بنظرتون باردارهستم یااینکه کیست و عفونت باعث تاخیر درپریود میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم منو یادته ماهی ک فهمیدم باردارم همش ترشح داشتم انشالا ۲۰روز دیگ نی نی میاد دنیا

سلام خوبی گلم؟؟؟واقعا بارداری؟تبریک میگم گلم بسلامتی بغلت بگیری

من ۸ روزه از وقت پریودم گذشته فقط ترشح دارم درد پریود گاها دارم ولی ترشح دارم بی بی سه روز پیش زدم منفی بود اخه؟ ترشحت چجوری بود اونموقع میشه بگی توروخدا؟

سلام خوبی گلم؟؟؟واقعا بارداری؟تبریک میگم گلم بسلامتی بغلت بگیری من ۸ روزه از وقت پریودم گذشته فقط ت ...

فدات عزیزم توخوبی اره ماه اخرمه ترشح داشتم فکر می کردم پریود شدم سفید بود ترشحات زیاد بودن احتمالن لقاحت دیر بوده ک منفی شده من یک هفته بد از موعدم مثبت شد

فدات عزیزم توخوبی اره ماه اخرمه ترشح داشتم فکر می کردم پریود شدم سفید بود ترشحات زیاد بودن احتمالن ل ...

قربونت

ترشحات من ببخشید که واضح میگم سفیدکشدارهست زیاده

یعنی چندروزه دیگ بی بی بزارم نشون میده امروز ۸ روزهست ازپریودم گذشته

فدات عزیزم توخوبی اره ماه اخرمه ترشح داشتم فکر می کردم پریود شدم سفید بود ترشحات زیاد بودن احتمالن ل ...

میشه جواب بدی لطفا گلم

ترشحات من سفیدکشدارهس گاهاهم شفاف هست

تاحالا شده آنقدر عقب بندازی چرا بی بی چک نمی زنی مال من حالت پنیری بود ابکی هم بود من بد یک هفته مثب ...

نه اصلا تاحالا اینطوری سابقه نداشتم هرماه قبل پریود لکه میدیدم بعد پریودمیشدم این ماه اصلا لکه ندیدم ۱۰ روزم گذشته ۵ روزپیش بی بی زدم منفی شد دیگ ول کردم صلح رفتم ازمایش فردا جواب رو میدن

من گاها ترشح سفید دارم گاها بی رنگ کشدار