2789
عنوان

اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 3981 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من اگزما داشت به لبنیات و پروتیین گاوی و لاکتوز  دکتر های زیاد و آزمایشات زیاد دادم. و  خیلی ضعیف و نحیف شده بود رفتم پیش یک دکتر روسی  گفت شما باید از شیر بز استفاده کنید. من استفاده کردم فوق العاده بود وزن و رشد دخترم فوق‌العاده شد البته نکته ای که هست باید از جای معتبر و ارگانیک بدون بسته بندی  که مزرعه بز مروگل اطراف تهران که مربوط به یک دکتری هست  عالی است که توصیه می کنم فقط سرچ کنید مزرعه مروگل آدرس و لوکیشن میاد

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع حساسیت و اگزما :

♦️برطرف شدن حساسیت ، آلرژی ، خارش ، اگزمای پوست بدن ، عطسه ، سرفه و آبریزش بینی ناشی از حساسیت های فصلی ، آسم ، برونشیت ، التهاب

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

ا چقد خوب که تبریزی سراغ دارم دکتر من خودم شیراز رفتم اما الان تبریز زندگی میکنم سراغ دارم برو پیش ب ...

سلام عزیزم ببخشید میشه محبت کنین بگین شیراز پیش کدوم متخصص می‌رفتید که راضی بودین،ممنونم.

عزیز اگزما با غذاهای آلرژی زا و ادویه خیلی بیشتر عود میکنه

ولی بعصیا اگزمای شدید دارن با این داده‌ها ممکنه خوب نشن یه پیشنها دم براتون عالی -من خودم اگرمای شدی دور دهم و زانوهام و انگشتای دستم داشتم خیلی دکتر رفتم ختی تا نور درمانی ولی اصلا درمان نشدم 

یه روز شماره یه عطاری رو بعم دادن یه پماد دست‌ساز گرفتم زدم و کاملا خوب شدم العان سه ماه دیگه قطع کردم و نمیزنم ولی حتی کوچکترین خشکی و خارش هم ندارم

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲   این شماره عطا ریه داروهای معجزه می کنه انشا الله  مشکلتون حل میشه صد در صد التماس دعا