2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکراب کف سر درست کن

یا روغن درخت چای بخر هر دو سه هفته درمیون به کف سرت بزن و دو ساعت بعد با شامپو سولفات دار قشنگ بشور.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من هد اند شولدرز میزنم شامپومو عوض کردم عطر مو میزنم موهام چرب میشه ولی حداقل بو نمی‌ده یک روز درمیون هم حمام میرم هفته ایی یکی دو بار شامپو بدون سولفات میزنم که موهام آسیب جدی نبینه

نه اصلا

درمان شوره خيلى سخته خوبه كه ندارى

سركه سيب بزن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
اسکراب کف سر دقیقا چیا هستن؟؟؟ و اینکه روغن درخت چای عطاری هست؟؟؟

اماده دارن تو لوازم بهداشتی ارایشیا

یا تو نت سرچ کن مراحل ساختشو

بله تو عطاری داره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چند باری زدم ولی انگار فایده نداشت

فكركنم بايداصلاح مزاج انجام بدين

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰