2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 46 پست

خواهرمنم یه بچه داشت برا دومی از اول تا اخرش امپول هپارین زد تو نافش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
جالبه، شما راحت بچه گیرتون میاد نگران نباشید. فقط به دارو احتیاج دارید. که تا متوجه بارداری شدید بای ...

واقعا؟چه دارویی اخه؟هفته ۷ یا ۸ که میرسه میفتم به خونریزی وحشتناک.انشالا مشکل شما هم حل میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ببین بی خیال شوهر نشید که آزمایش گفته سالمه، ایشون هم داروهای تقویتی بخوره، مثل ویتامین ای و... چون واقعا نمی‌دونیم تو بدن چی می گذره

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اخه من چرا اول این مشکلو نداشتم من یه بارداری سالم داشتم چرا بعدش این مشکل بوجود امد؟

پیش میاد متاسفانه مثل خواهرم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
واقعا؟چه دارویی اخه؟هفته ۷ یا ۸ که میرسه میفتم به خونریزی وحشتناک.انشالا مشکل شما هم حل میشه

والا تو تاپیک های قدیمی می خوندم، یه دارویی که توی کرونا هم به مردم میزدن که اونایی که دنبال بارداری با همین مشکل شما بودن بهشون دارو نمیدادن که می گفتن مریض های روی تخت واجب ترن... اونایی که از کرونا شدید بستری بودن بهشون همون دارو رو میزدن...

به محض مثبت شدن آزمایش خون سریع اون دارو رو میزدن که بچه سقط نشه و موفق هم میشدن... یا سرچ‌کنید اینجا، یا همین حرفهای منو به دکتر بزنید

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اره اتفاقا اورولوژی نوشت براش

حتما مصرف کنه، دلم روشنه که به زودی اولاد سالم و صالح ات رو بغل می کنی برای منم دعا کن

منم مشكل ايمني داشتم  پردنيزولون ميدن با هيدروكسي كلروكين درمواقع خيلي شديد سرم اي جي وي اي جي

اره دقیقا همین سرم بود ای جی وی.... 

جالبه سقط های مشکل ایمنی طرف می افته به خونریزی و دفع میشه مال ما نه! مدل سقط فراموش شده هست تا سونو نریم معلوم نمیشه! البته برای ما بخاطر هورمونهای نامنظممون هست. تنبلی تخمدان و...

این سرم رو قبل بارداری میزنن یا قبلش

تا متوجه شدید بارداری سریع باید بزنید ، یعنی حالت آماده باش باید باشید دکترتون رو مشخص کنید و بدونید کجا این دارو رو دارن که معطل نشید سریع اقدام کنید چون ظاهراً همه جا ندارن باز باید بپرسید و دکتر بگه...

نمیدونم قبلش هم به فرد می گن دارو بخور یا نه! اطلاع ندارم ولی داستان سرم همین هست که گفتم