2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم گفتن چون اولین بار بوده دنبال دلیلش نمی‌گردند  البته همسرمم واریکوسل داشت فکر میکردنم از ...

ارع احتمال زیاد اره یه سقط چیزی نیس ممکنه برای هر کسی پیش بیاد

این سه تا رو سریع باردار شدی؟ یا نه بارداریت هم با دردسر بوده؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
توروخدا چیکار کرد که این سقط نشد؟

همزمان با دکتر زنان پیش متخصص ایمونولوژیم میره 

البته من خودمم سقط مکررم مشکل ایمنی دارم ولی من بچه ندارم الانم هفته ۱۸ ام انوکساپارین میزنم و دوتا قرص میخورم قبل بارداریم لنفوسیت تراپی کردم 

برو پیش ی متخصص زنان که کارش سقط مکرر باشه

مامان دوتا دخمل ناز 😍

به خونریزی می آفتی خود به خود؟ یا نه بعدا متوجه میشی سقط شدن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
سرئیس باردار میشم ولی تو هفته ۷ سقط میشه

جالبه، شما راحت بچه گیرتون میاد نگران نباشید. فقط به دارو احتیاج دارید. که تا متوجه بارداری شدید باید مصرف کنید.

حالا من سخت باردار شدم و سقط شد تا سونو نرفتم معلوم نشد سقط شده! با کورتاژ جنین رو خارج کردم، الآنم چهار ماه گذشته باردار نشدم، اما امثال شما زیاد توی همین نی نی سایت دیدم که راحت بچه دار شدن فقط می گم دارو باید مصرف کنید