2777
2789
عنوان

قرص اوابوست

13740 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من میخوام برای بارداری اقدام کنم ،دکترم قرص اوابوست(روزی دوتا )و رفولیک اسید و ویتامین سی داده ،از روز اول پریود خوردم و هفته طلایی هم اقدام داشتم،کسی تاحالا از اوابوست استفاده کرده که فوری جواب گرفته باشه؟

اینا مکمل هستن که به کیفیت تخمک کمک میکنن. تخمک خوب داشتن یه بخش از بارداری موفقه. به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره. ان شاءالله به ارزوت برسی 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم،خدا حفظتون کنه برای هم ❤️شما از اوابوست استفاده کردید و سریع باردار شدید؟کل ماه اقدام داشتی ...

سلامت باشی اره همون ماه اول باورکن من‌دقت نکردم ولی ما هنوز اولش بود هرشب اوکی‌بودیم😁

خدایامرسی بابت همه چیز😍
سلامت باشی اره همون ماه اول باورکن من‌دقت نکردم ولی ما هنوز اولش بود هرشب اوکی‌بودیم😁

عه 😂 خب دمتون گرم هرشب 😁من از روز اول پریود اوابوست خوردم و فقط هفته طلایی اقدام داشتم یه شب درمیون،خدا کنه بشه خلاص شیم

عزیزمممم،خدا حفظتون کنه برای هم ❤️شما از اوابوست استفاده کردید و سریع باردار شدید؟کل ماه اقدام داشتی ...

سلام عزیزم خوب هستید من خریدم اما به مرحله مصرف نرسید و خداروشکر باردارشدم الان بسته پلمپ شده با تاریخ دارم اگه خواستید من به قیمت پایین تر میدم.میخواستم ببرم داروخانه اما اینجا پیام دیدم،من تازه خریدکردم از داروخانه ریحان تهران.فاکتوراشم دارم 

عزیزم من هم چندماه اقدام بودم باردار نشدم پریودام نامرتب بود و کم.دکترم گفت فقط اوابوست بخورم پیدا نمیشد مشابهش بود که دکتر گفت به هیچ وجه فقط اوابوست رو پیدا کنم ،اخر پیدا کردم اما خوشبختانه به مرحله مصرف نرسیدم

تجربمو بهت میگم شاید بدردت بخوره

عزیزم من پریودام کم بود و نامرتب اول از همه مرتب ویتامین دی مصرف کن حتما ویتامین ای و فولیک اسید.من با اینا جواب گرفتم این ماه که باردار سدم پریودم خیلی خوب بود دقیق ۵روز بود اندازه بود اصلا خودم فهمیدم که این ماه باردار میشم برای همین این قرص اوابوست رو‌پلمپشو بازم نکردم

در کنار اینا من از روز اول پریودیم تا ده دوازده روز من هر صبح سیاه دانه با عسل خوردم.از ویتامین دی غافل نسو که جواب میگیری اول بیا تا یک ماه ۵۰هزار بخور هر هفته به مدت ۴هفته بعد دیگه روزانه کن دوز ۲هزار بگیر یا هزار

امیدوارم جواب بگیرید.قرص اوابوستم من پایینتر از قیمت داروخانه میدم اگه خواستید

عزیزم من هم چندماه اقدام بودم باردار نشدم پریودام نامرتب بود و کم.دکترم گفت فقط اوابوست بخورم پیدا ن ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی توضیح دادی عزیزم ،اوابوست خریدم و این ماه از اول پریود مصرف کردم ،من سر پیدا کردن روز تخمک گذاری هم یه کم تو شک و تردیدم پریودام ۳۰ روزس ،این ماه از روز ۱۵ تا ۲۰ ام قاعدگی یک شب درمیون اقدام داشتم نمیدونم دیگه درست حساب کردم یا نه😕

منم با این قرص باردار شدم

داخل بستش هنوز خیلی داره هر کی بخواد میفروشمش انقضا هم داره

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲
منم با این قرص باردار شدم داخل بستش هنوز خیلی داره هر کی بخواد میفروشمش انقضا هم داره

سلام عزیزم من می‌خوام تهران هستین،؟

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜