2777
2789
عنوان

ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 35 پست
من تازه خریدم از حالت تهوع و اسنفراغ هم شدیدا فوبیا دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم مرگو ترجیح میدم به ای ...

ب چ دلیل میخوای‌مصرف کنی؟من سیپروترون(ال دی)بهم داده و اسپیرولاکتون ک اینم عوارضش ادرارزیاد وسردرد هست شبا تا صبح دستشویی هستم سرمم میخواد بترکه من ک هیچوقت سر درد نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 3سال خوردم هیچ حالت تهوع نداشتم .ولی آبجیم شدید حالت تهوع داشت  ولی قرص شو عوض کرد نمونه خار ...

میشه به این قرص برای جلوگیری اطمینان کرد یا نه ؟

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

منم بدجوری حالت تهوع میگیرم ولی کنارش دمیترون میخورم دیگه حالت تهوع نمیگیرم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من 3سال خوردم هیچ حالت تهوع نداشتم .ولی آبجیم شدید حالت تهوع داشت  ولی قرص شو عوض کرد نمونه خار ...

ببخشید شما ک‌مدت طولاتی‌خوردید سیپروترون ضدبارداری هست میشه بهش اطمینان کرد از همون ماه اول؟

نمیدونم میگم آبجیم عکسشو بفرسته .شما همینو بخور چندتا شو اگه خوب نبود حالت تهوع گرفتی اونو بگیر

اخه من اطلاعی ندارم از این قرص ها بار اولمه اسمشو هم بهم بگی باید برم دکتر باز بپرسم ببینم میشه تغییر بدم ب این ک میگی خوبه

ببخشید شما ک‌مدت طولاتی‌خوردید سیپروترون ضدبارداری هست میشه بهش اطمینان کرد از همون ماه اول؟

آره کاملا ضد بارداریه 3سال بدون جلو گیری فقط قرص بود آبجیم بعد از بچه اولش 6سال ال دی خورد ولی الان بعد از بچه دومش با ال دی حالت تهوع شدید میگیره واسه همین الان از یه مدل دیگه استفاده میکنه

ب چ دلیل میخوای‌مصرف کنی؟من سیپروترون(ال دی)بهم داده و اسپیرولاکتون ک اینم عوارضش ادرارزیاد وسردرد ه ...

هم جلوگیری هم سبک تر شدن دوره قاعدگی و پی ام اس.

چون خیلی خونریزی دارم تو پریود شدیدا اذییت میشم قبلا که دکتر رفته بودم داده بود اصلا نخوردم یعنی نخریدم.الان خریدم میخاستم بخورم از تهوعش ترسیدم