2777
2789

22سینگل😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم ترجیح بدید راجع به این که چند وقته مستقل هستید صحبت کنید نه راجع به این که چند وقته توی رابطه عاطفی نیستید.🌱

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

امروز تصمیم گرفتم سینگل شم ولی میترسم ب غلط کردن بیفتم😂🚶

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
امیدوارم ترجیح بدید راجع به این که چند وقته مستقل هستید صحبت کنید نه راجع به این که چند وقته توی راب ...

اینا ربطی بهم ندارن تاپیک درباره مستقل بودنم زیاد میزنن

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
اینا ربطی بهم ندارن تاپیک درباره مستقل بودنم زیاد میزنن

از اون مورد خوشحالم و امیدوارم ادامه پیدا کنه، استقلال عاطفی ربطی به رابطه عاطفی نداره؟ 

وقتی از مستقل بودن حرف می زنیم منظور فقط استقلال مالی نیست.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

دیشب یه پسری امد دایرکت گفت خوشم امده بیا اشنا بشیم .منم بدم نمیمومد ازش .بعد گفت سوال بپرسم که اشنا بشیم گفتم باشه . همه ی سوالاش راجب دوستیه قبلیم بود اینکه رابطه ج ن س داشتیم یا نه چرا نداشتیم از این حرفاو... حال بهم زنن همشون تا میان زود موضوعو به این باز میکنن