2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فقط یه دارو یی باشه خوب کنه

با یه دارو خوب نمیشی جوشات زیرپوستی ان حتما باید بری فیشیال روتین روزانه استفادا کنی تا خوب بشی ک اونم باید مرتب انجام بدی 

خدایا برای همه چی شکرت

وای این جوش زیرپوستیای لعنتی ، اصلا نمیتونی خوددرمانی کنی ، هرچی بخری بدترش میکنی

منم پیشونیم تقریبا اینجوریه ، باید مرتب پاکسازی اینا رفت پیش یه آدم کاربلد ولی من پول دستم نیست مرتب بخوام پاکسازی برم درمان شم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

با یه دارو خوب نمیشی جوشات زیرپوستی ان حتما باید بری فیشیال روتین روزانه استفادا کنی تا خوب بشی ک او ...

ژل شستشو صورت بگیرم هروروز صورتم بشورم ؟؟؟

تاثیر داره؟؟

ژل شست و شوی پوست چرب درما سیف 

و تونر ساین اسکین مدل اکنس 1 

تونره سرش فیروزه ای رنگه 

صورتتو میشوری با ژل بعد  میذاری پوستت خودش خشک بشه هیچی نکش رو پوستت بعد از این تونره میزنی به صورتت با پنبه 

حتما روزی دوبار استفاده کنی اونم صبح ها و شب ها بعد ژل هم حتما از تونر استفاده کن 

اگه تونستی یه مرطوب کننده مدیلن مخصوص پوست چرب بگیر عصرا بزن 

حتما روزا ضدافتاب بزنیا و اینکه مرررتب انجام بده هر روز تا نتیجه بگیری 

خدایا برای همه چی شکرت

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792