2777
2789

شوهرم به شدت آدم اجتماعی هست و همیشه سعی میکنه خودش رو آدم شوخ و باحالی نشون بده 

توی جمع که میریم مثلا وقتی مهمونی هستیم گاهی انقدر سبک بازی درمیاره که واقعا بدم میاد خب من برعکسشم و همیشه حد همه چیزو رعایت میکنم و دوست داشتم شوهرم هم اینجور بود 

اما اون مدام شوخی میکنه و بذله گویی میکنه تا همه بهش توجه کنن مخصوصا زمانی که تو جمع خانما هم باشن و اون خانما که به شوخیاش توجه میکنن که دیگه ول نمیکنه 

و این به شدت منو ازار میده 

حالا

سوالم اینه شما اگه جای من بودید حساس میشدید روی این قضیه ؟ و براتون مهم بود یا نه ؟! 

نه به شوهر تو

ن به شوهر من کبا به من عسلم نمیشه خوردش😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم تقریبا برعکس شوهر توعه 

حتی بعضی وقتا یهو با خالش شوخی میکنه میزنم تو پهلوش میگم خودتو جمع کن سبک بازی در نیار😐

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

خدا به داد شوهرم برسه همچین رفتارایی و بکنه انقده بدم میاد از سبک بازی تو جمع که حد نداره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

حق داری ، میتونی یه کاری کنی مثلا وقتی از فلان شوخیش یا حرفش بدت اومد وقتی برگشتین خونه بهش بگی اون حرف رو که زدی بد نگاهت کردن پوزخند زدن مسخره کردن ، شنیدم میگن چقدر حرف میزنه سرمون رو برد و ... بگو من ناراحت میشم تو قضاوت بشی ، دلم میخواد نظرشون جور دیگه ای باشه 

عجب 
2790
2778
2791
2779
2792