2777
2789
عنوان

یه چیز مهم

193 بازدید | 11 پست

توی یه رابطه سالم دو طرف چقدر از همدیگه باید شناخت داشته باشن؟

نگین هرچی بیشتر بهتر لطفااا 

اصلا بهتر بپرسم فکر کنین یکی اومده میگه ازت خوشم میاد شماهم بطور کلی با شخصیت و استایل و کار طرف اوکین 

خب حالا چیا ازش میپرسین که بیشتر بشناسینش؟

بیشتر در چه موردی باهم صحبت میکنین؟

و اینکه پیشنهاد میدین که باهم بیرون برین یا منتظر میمونین خودش بگه؟

پ ن:تقریبا هرروز همو میبینین ولی به درخواست شما تا قطعی شدن رابطه خیلی باهم وقت نمیگذرونین و کنار هم نیستین

اینکه چیا دوست داره چیا ارومش می‌کنه چی ها ناراحتش می‌کنه چجوووری بلد باشی ارومش کنی از همه مهم تر تورابطه حرفی بر ای گفتن داشته باشین و....... حالا اوکی شدی باهاش بیرون هم میرین دیگه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چیا دوست داره چیا ارومش می‌کنه چی ها ناراحتش می‌کنه چجوووری بلد باشی ارومش کنی از همه مهم تر ت ...

چیا آرومش میکنه این چقدر مهم بود اصلا بهش فکر نکرده بودم ممنونماز نظرت

رابطه دوستی  اگه ادامه دار بشه هم که باهم موندن و زندگی کردن

توپیشنهادبیرون رفتن نده 

توموقعیتهای مختلف بسنجش 

خیلی چیزامیتونی ازش بپرسی مثلانمیدونم چ کاری دوست داره یانمیدونم توقعاتش از یه پارتنرچیه 

فانتزیاش چیه تورابطه واینا

‌‌‌‌ یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ:)

اگه میدونی که با ایده الت اوکیه و میتونی باهاش بمونی و همچنین بالعکس  

درحدی باید بشناسی که فردا روزی چیزی شد خدایی نکرده

عصابت خورد نشه و بت ثابت شده باشه که ادمه اون کار نبوده

واگ طرف قصدش فقط سرگرمی  یا وقت گذروندن باشه بنظرم سمتش نری بهتره 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

توپیشنهادبیرون رفتن نده  توموقعیتهای مختلف بسنجش  خیلی چیزامیتونی ازش بپرسی مثلانمیدونم ...

آها باشه 🙏🏻

انتظارش از یه رابطه رو گفته ولی خب انتظار از پارتنر وفانتزی ها رو هم باید بپرسم 

مرسی💗

چیا آرومش میکنه این چقدر مهم بود اصلا بهش فکر نکرده بودم ممنونماز نظرت

اره خیلی مهمه مثلا فکر کن توی سرکارش یا توی خونشون مشکلی داره بحث کرده خوب این قشنگ تر بیاد پیش تو تا اررومش کنی با حرف با زنگ با پیام یا اینکه جواب نده بگه اعصابم خورد هر موقع حالم خوب بود زنگ میزنم به نظر من این قشنگ نیس

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
اگه میدونی که با ایده الت اوکیه و میتونی باهاش بمونی و همچنین بالعکس   درحدی باید بشناسی که فر ...

ایده آل که نه یعنی هنوز نمیدونم

اما وقتی که هست حس خوبی دارم

منطقی هم اومد جلو و بیان کرد

شخصیتش خاصه 

منم بی تجربه😅 

اره خیلی مهمه مثلا فکر کن توی سرکارش یا توی خونشون مشکلی داره بحث کرده خوب این قشنگ تر بیاد پیش تو ت ...

آره خیلیی مهم بود 

واسه منم مهمه بدونه چطور باهام برخورد کنه 

واقعا ممنونم ازت

آره خیلیی مهم بود  واسه منم مهمه بدونه چطور باهام برخورد کنه  واقعا ممنونم ازت

قوربونت بشم