سلام من طبق سنوی قبلی ک دوهفته پیش انجام دادم باید امروز ۸هفته و۴روز باشم ولی رفتم سنو گفت ک سن حاملگی همون ۶هفته و۵روز مونده وجنین وکیسه زرده رویت نشداندازه ساک هم ۲۰ میلی بود دیگه امیدوارنباشم هیچ لک یاخونریزی هم ندارم کسی شرایط منو داشته؟؟
به نظرم یه دوهفته دیگه صبر کن دوباره برو سنو انشالله به حق پنج تن تشکیل شده باشه همه چیزش .من ۷هفته هستم امروز رفتم سنو قلب خداروشکرهمه چیزش تشکیل شده بود اما دوهفته پیش رفتم تشکیل نشده بود .برو سنوداپلر بگو بنویسه برات دقیق تره
اره من یک سالو خورده پیش اینجوری شدم.راستش چون میترسیدم رفتم بیمارستان سقط کردم فکر میکردم از هوش میرم فلان.ولی میگن جنین زنده درد داره والا من رفتم منتظر درد آنچنان بودم.من همیشه پریودیام درد ندارم.فقط اونجا دارو بهم زدن یکم فقط یکم درد داشت کمرم که دیدم یهو پریود شدم و دفع شروع کردم.دیگه همش فکر میکردم به خاطر شیمی درمانی تخمکام پوک شده و دیگه بچه قلبش نمیزنه ولی الان باز باردارم رفتم بچه ضربان هم داشت ساک ده سانت بود و هفت هفته و یک روز بودم.اینا رو گفتم بدون هیچی نداره از دو ماه بعد سقطم به راحتی میتونی اقدام کنی.و اینکه قطعا بقایا میمونه حتی اونی که کورتاژ کنه بازم یک بقایا خونی میمونه یاید مترژی و خشک کننده بخوری و بهت قول میدم اصلا انگار هیچ اتفاقی تو رحمت نیوفتاده الان دارم سونو هارو.نمیدونم چرا اینجوری رشد نمیکنه ولی تو دنیای حیوانات هم هفت هشت تا ماهی بچه میزاد توشون یکی دوتاشون از شکم مادر میاد بیرون صاف نمیشه همینطوری گرد میمونه میمیره.میخوام بگم عادی هست استرس به خودت نده درد هم بهت قول میدم اصلا نداره خودم بودم الان بازم اون اتفاق میوفتاد والا بیمارستان هم نمیرفتم