2777
2789
عنوان

بارداری پوچ..

1737 بازدید | 22 پست

سلام من طبق سنوی قبلی ک دوهفته پیش انجام دادم باید امروز ۸هفته و۴روز باشم ولی رفتم سنو گفت ک سن حاملگی همون ۶هفته و۵روز مونده وجنین وکیسه زرده رویت نشداندازه ساک هم ۲۰ میلی بود دیگه امیدوارنباشم هیچ لک یاخونریزی هم ندارم کسی شرایط منو داشته؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه دوهفته دیگه صبر کن دوباره برو سنو انشالله به حق پنج تن تشکیل شده باشه همه چیزش .من ۷هفته هستم امروز رفتم سنو قلب خداروشکرهمه چیزش تشکیل شده بود اما دوهفته پیش رفتم تشکیل نشده بود .برو سنوداپلر بگو بنویسه برات دقیق تره

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

اره من یک سالو خورده پیش اینجوری شدم.راستش چون میترسیدم رفتم بیمارستان سقط کردم فکر میکردم از هوش میرم فلان.ولی میگن جنین زنده درد داره والا من رفتم منتظر درد آنچنان بودم.من همیشه پریودیام درد ندارم.فقط اونجا دارو بهم زدن یکم فقط یکم درد داشت کمرم که دیدم یهو پریود شدم و دفع شروع کردم.دیگه همش فکر میکردم به خاطر شیمی درمانی تخمکام پوک شده و دیگه بچه قلبش نمیزنه ولی الان باز باردارم رفتم بچه ضربان هم داشت ساک ده سانت بود و هفت هفته و یک روز بودم.اینا رو گفتم بدون هیچی نداره از دو ماه بعد سقطم به راحتی میتونی اقدام کنی.و اینکه قطعا بقایا میمونه حتی اونی که کورتاژ کنه بازم یک بقایا خونی میمونه یاید مترژی و خشک کننده بخوری و بهت قول میدم اصلا انگار هیچ اتفاقی تو رحمت نیوفتاده الان دارم سونو هارو.نمیدونم چرا اینجوری رشد نمیکنه ولی تو دنیای حیوانات هم هفت هشت تا ماهی بچه میزاد توشون یکی دوتاشون از شکم مادر میاد بیرون صاف نمیشه همینطوری گرد میمونه میمیره.میخوام بگم عادی هست استرس به خودت نده درد هم بهت قول میدم اصلا نداره خودم بودم الان بازم اون اتفاق میوفتاد والا بیمارستان هم نمیرفتم

میترسم امیدوار باشم وچیزی نباشه بزور باردار شدم

امیدت ب خدا باشه چرا چیزی نباشه اگه خدابخواد میشه استرسو ازخودت دورکن تا زمانیکه دفع نشده لکه بینی خونریزی نگرفتی یعنی امیدهس نگران نباش

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
[QUOTE=265135853]به نظرم یه دوهفته دیگه صبر کن دوباره برو سنو انشالله به حق پنج تن تشکیل شده باشه هم ...

و اینکه من ایستادم ده هفته بودم بازم سقط نشد چرا نمیدونم میگفتن بعضیا اینجوری هستن دفع نمیشه خود به خود

نمیدونم چی بگم کلا امروزم داغونم کلی گریه کردم

عزیزم انشاالله خدابرات بخواد اگه قلبش تشکیل شد خبرم کن خوشحال بشم

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫