آسمانمن۲ مدیر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 146 عنوان نی نی یار پنج | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست @نی_نی_یار_پنج 1401/10/01 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانمن۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 146 خیلی راحت حرف از تعلیقی بقیه میزنه چرا؟ چرت میگه دروغ زیاد میگه دورغ براش مثل آب خوردنه
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64536 نی نی یارها دیگه کسی را تعلیق دائم نمیکنن چون با وجود این کاربرها بازدید سایتشون بالا میره و پول بیش ... انصاف نیست دیگه نمیتونم به کسی راهنمایی بدم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
آسمانمن۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 146 به نظرم بیخیال شید چرا نی نی یار تعلیق نمیکنه؟ به نظرم باید به روش بیاریم تا بقیه کاربرها هم بشناسنش و کمتر دروغ بگه یه زمانی نی نی یار 5 میگفت اینجور کاربرا رو تعلیق نمیکنیم تا بقیه بشناسنشون گفت اگه تعلیق کنیم میرن با کاربری جدید میان و دوباره بقیه رو سر کار میذارن
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64536 به نظرم باید به روش بیاریم تا بقیه کاربرها هم بشناسنش و کمتر دروغ بگه یه زمانی نی نی یار 5 میگفت این ... هر جور صلاح میدونید ولی من حس خوبی به این کاربر ندارم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
آسمانمن۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 146 هر جور صلاح میدونید ولی من حس خوبی به این کاربر ندارم یعنی چی یعنی ممکنه آدم نباشه؟؟ 🤐🤐😂
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64536 یعنی چی یعنی ممکنه آدم نباشه؟؟ 🤐🤐😂 نه عزیزم😄منظورم اینه لحن کلامش به من حس بدی میده خوشم از هم کلام شدن باهاش نمیاداینجا کاربر دروغگو زیاد دیدم کاربری که ازش خوشم نمیاد هم هست کاربری که چندین کاربری داره و لو رفته هم زیاد دیدم اما این یه طور خاصیه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
آسمانمن۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 146 نه عزیزم😄منظورم اینه لحن کلامش به من حس بدی میده خوشم از هم کلام شدن باهاش نمیاداینجا کاربر دروغگو ... واقعا این بزرگ بشه میخواد چی بشه خدا بدونه من تعجبم از پدر و مادرش چجوری بهش توجه نمیکنن این همه تو گوشیه حتی نصف شب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64536 واقعا این بزرگ بشه میخواد چی بشه خدا بدونه من تعجبم از پدر و مادرش چجوری بهش توجه نمیکنن این همه تو ... شآید هم بچه نیست ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ