2777
2789

چ رشته ای گلم. 

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پتو بالش قاشق بشقاب قابلمه.

قابلمه چرا😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
دانشگاه ازاد گلم مهندسی نرم افزار

موفق گلی

پتو حوله مسواک شامپو قوری کتری قابلمه کوچیک نخ‌سوزن روغن رب ادویه لباس ضروری شونه ملحفه مایع ظرف شویی 

روزها فکر من این است و همه شب سخنم                            که چرا غافل از احوال دل خویشتنم                                 از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود                                           به کجا میروم آخر ننمایی وطنم 

حوله حمام و دستشویی

شانه ، ضد آفتاب و نرم کننده لب و کرم دست و صورت..

لباس ، پتو ، بالش ، قفل ببر با خودت وسایل هات رو بزار توی کمد بعد قفل بزن روش.

کتاب هات و..........

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
حوله حمام و دستشویی شانه ، ضد آفتاب و نرم کننده لب و کرم دست و صورت.. لباس ، پتو ، بالش ، قفل ببر ...

نوار بهداشتی و ....... با خودت حتما ببر 

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام