من تا حالا مردی رو ندیدم که با خاهر برادر و مادر خودش رفتو امد نداشته باشه و بزور میاد تو جمع خانواده خودش😐
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
نه اینجوریام نیست ، خیلی ازین اقایون و حتی خانوما دیدم که دوست ندارن با خانواده اشون رفت و آمد کنن
اخه بدون هیچ مشکلی نمیاد بریم تو جمع خانواده خودش
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
بابام همینه. حتا الان مادرش مریضه شده با اینکه خیلی خوبن ولی نمیره سر بزنه بهش پول میفرسته فقط
چرا واقعا؟؟؟
نه فقط مال خودش مشکلی هم نداره با مال خودش اما میگ خوشم نمیاد
نه خانواده منو دوسداره جدیدا میگ بریم شهر خودتون تو محله مامانت اینا خونه بگیریم
پس لابد منم عجیب ترین زن دنیام ک دلم نمیخواد با برادر هام و خانوادم رفت و آمد کنم؟ ن عزیزم گاها آدم آنقدر زخم خورده میشه ک دلش نمیخواد رفت و آمد کنه....
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...
همسر منم اینجوری اصلا تو جمع دوست نداره بره.نه خانواده خودش نه خانواده من ..فقط میگه دوست دارم پیش ه ...
نه برا من خانواده منو دوسداره😐✌🏻
چرا سمت خانواده خودش نمیره شوهرتو؟
پس لابد منم عجیب ترین زن دنیام ک دلم نمیخواد با برادر هام و خانوادم رفت و آمد کنم؟ ن عزیزم گاها آدم ...
زخم بخوری خب معلومه زده میشی اما این بدون هییچ مشکلی نمیاد بریم
الان دیشب جاریم دعوتمون کرد بزور اومد بریم😆
مامانش واحدامون رو به روعه ۳ ماه یبار بزور میره