2821
2789
عنوان

رنج و درد

558 بازدید | 67 پست

هدفمان دربهبودی این است که کاری کنیم احساس راحتی،ارامش ورضایت کنیم.شاد باشیم.میخواهیم با خود ومحیطمان درصلح وارامش باشیم. گاهی برای انجام آن لازم است گذراندن سختی را بپذیریم.

منظور من عادت به رنج وبیچارگی یا بوجودآوردن ناراحتی بی مورد نیست. منظور من ناراحتی معقولی است که گاهی درهنگام التیام یافتن لازم است تجربه کنیم.

وقتی تحت عمل جراحی قرار گیریم ،روز بعد از جراحی شدیدترین درد را داریم.

وقتی مراحل بهبودی را میگذرانیم روی خود عمل جراحی عاطفی ،ذهنی ومعنوی انجام میدهیم. ان قسمت ازخویش را ک بیمار شده ومبتلا گشته جدا میکنیم.

گاهی آن روند ناراحت کننده است.

برای تحمل ناراحتی واحساس موقتی عذاب عاطفی ب اندازه کافی قوی هستیم.

وقتی بخواهیم با ناراحتی و رنج خویش روبرو شده آن را احساس کنیم،تقریبا در مرز آزادی هستیم.

*امروز میخواهم با ناراحتی خویش روبرو شوم ، بااعتماد به اینکه بعد از آن التیام و رهایی وجود دارد ، خدایا کمکم کن هرچیزی را که برای التیام و رهایی من لازم است پذیرا باشم.هنگامیکه این کار را انجام میدهم ، اعتماد دارم که خودم ،دوستانم، نیروی بیکران هستی و کائنات مراقب من هستند و از من حمایت میکنند.*

از تاپیک های من دیدن کنید مطالب برای بی اختیار خوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجمن پرخوران گمنام

یعنی این مطلب رو از سایت اون انجمن بازنشر کردید . و اون انجمن هم این مطلب رو از یک کتاب. که بنظر میرسه انجمن ، اسم منبع و کتاب رو در پایان این نوشتار ذکر نکردند ، اگر نه شما اشاره میکردید به اسم نویسنده ی کتاب.  

در هر صورت بهره بردم از مطلب مفیدی که به اشتراک گذاشتید ، سپاس🙏

یعنی این مطلب رو از سایت اون انجمن بازنشر کردید . و اون انجمن هم این مطلب رو از یک کتاب. که بنظر میر ...

بیشتر این انجمن تجربی کار میکنند تا علمی .... بر اساس درد هایی که داشتن کنار گذاشتن این مطالب نوشته میشه ما علمی یا تخصصی کار نمیکنیم

یعنی این مطلب رو از سایت اون انجمن بازنشر کردید . و اون انجمن هم این مطلب رو از یک کتاب. که بنظر میر ...

از سایت نه ولی یه گروه بهبودی توی وات دارند که هرکسی مطالبشو میزار اونجا

ما رحوع به نام یا نوشته دیگران نمیکنیم این یه اصل و سنته در ما

بیشتر این انجمن تجربی کار میکنند تا علمی .... بر اساس درد هایی که داشتن کنار گذاشتن این مطالب نوشته ...

اگر درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که این مطلب ، تراوشات ذهن و فکر یکی از اعضا  بر اساس تجاربش بوده و نه یک روانکاو یا روانشناس ؟!

اگر درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که این مطلب ، تراوشات ذهن و فکر یکی از اعضا  بر اساس تجار ...

نهذیک نفر هر کس که میاد توی این انجمن و درد پرخوری داشته حالا ممکنه اون شخص روانشناس و دکتر باشه اما ما به بیماری پرخوریش کار داریم 

نهذیک نفر هر کس که میاد توی این انجمن و درد پرخوری داشته حالا ممکنه اون شخص روانشناس و دکتر باشه اما ...

بله ، متوجه شدم. بسیار عالی. در هر صورت مطلب بسیار مفیدی بود .‌👏🏼👍

بله ، متوجه شدم. بسیار عالی. در هر صورت مطلب بسیار مفیدی بود .‌👏🏼👍

موفق باشید مفیدیش اونجاست که تو زندگی بکار بیاد و کاربردی بشه 

متاسفانه مطلب تاپیک قبلی خیلی خیلی قشنگ بود که به انحراف کشید

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز