2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

252 بازدید | 6 پست

سلام دوستان رفتم دکتر همه جور آزمایش و سنو گرافی انجام دادم کمبود آهن و تیروئید کم کار دارم و الان تقریبا نرمان و تخمدانم ورم داشت که الان دارم دارو مصرف میکنم ولی هنوز که هنوزه ریزش موهام خوبه نشده ریزش موهای من دیگه بیش از حد شده دکتر پوست گفت باید ماینوکسیدیل استفاده کنم ۵٪ ولی میترسم که موهام بدتر از این بشه نمیدونم چه کاری باید بکنم.

ماینوکسیدیل رو اگه شروع کنی باید تا آخر عمرت بزنی اگه ی روزی قطع کنی همون موهایی هم ک داری میریزه

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

من فعلا دارم محلول رشد موی سریتا میزنم ریزش من ارثیه

فعلا چیزی معلوم نیست 

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماینوکسیدل خوبه ولی باید دارم استفاده کنی یعنی یهو قطع کنی برمیگردی به سابقت.  یه کاربری ام میگفت اصلا ماینوکسیدل دیگه نباید استفاده کرد و مشکل داره. ولی من خودم برای ابرو استفاده میکردم جواب گرفتم اما باید دیگه همیشگی استفاده کنی. 

ماینوکسیدیل رو اگه شروع کنی باید تا آخر عمرت بزنی اگه ی روزی قطع کنی همون موهایی هم ک داری میریزه

میدونم که باید دائم استفاده بشه اما نمیدونم جواب میده یا نه

ماینوکسیدل خوبه ولی باید دارم استفاده کنی یعنی یهو قطع کنی برمیگردی به سابقت.  یه کاربری ام میگ ...

من چند سال پیش رفتم دکتر برام ماینو نوشت یه دوره استفاده کردم منم نمیدونستم باید دائم استفاده کنم بدتر شدم☹️